Wizz Air renunță la ruta București – Cluj

Cristian, colegul nostru cu degetele dibace, a observat că ruta București - Cluj nu va mai fi operată după data de 27 octombrie, odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2018-2019.

9 3.337

O mișcare surpriză pe care o face Wizz Air pe zborurile interne din România. Începând cu 27 octombrie 2018, ruta București – Cluj-Napoca nu mai apare în sistemul de rezervări. O rută aparent profitabilă, se pare că nu se mai ridică la nivelul așteptărilor operatorului low-cost.

Ruta a fost inaugurată pe 22 iulie 2016, fiind un concurent serios pentru TAROM și Blue Air. Wizz Air a început cu 6 zboruri săptămânale, crescând apoi la 10 zboruri săptămânale după data de 31 octombrie 2016.

Wizz Air se retrage de pe ruta București – Cluj

În prezent, până pe 26 octombrie 2018, Wizz Air zboară de 6 zboruri pe săptămână între București și Cluj-Napoca. Tarifele sunt foarte bune, pornind de la 39 lei/segment. În scurt timp vom publica și motivul retragerii de pe această rută.

Declarația oficială Wizz Air: ”Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă.

Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIzz.”

Știre în curs de actualizare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.