TAROM caută servicii hoteliere la Constanța

Grație lui Octavian Barbur, am aflat că TAROM este în căutare de servicii hoteliere la Constanța.

0 343

Pe pagina transportatorului aerian TAROM a apărut un anunț de achiziție servicii hoteliere la Constanța. TAROM caută oferte de cazare la hotel de 4 stele pentru personal navigant.

Serviciile de cazare trebuie prestate începând cu 1 octombrie 2018, pe durata a 12 luni. Vor fi subcontractate 220 de camere pe toată durata menționată. Hotelul trebuie să fie de 4 stele și prevăzut cu restaurant în care se poate servi masa în funcție de programul echipajelor.

TAROM caută servicii hoteliere la Constanța

Alte conditii obligatorii privind prestarea serviciilor (solicitate de TAROM)
-Cazarea se va face prin indeplinirea conditiilor de mai jos:
-Camerele de hotel trebuie sa indeplineasca standarde de siguranta si odihna;
-Hotelul sa aiba in dotare incalzire;
-Hotelul sa fie amplasat intr-o zona linistita, fara trafic rutier, aerian sau feroviar intens, in deplina securitate si paza, ferit de zone de conflict;
-Fiecare membru de echipaj sa beneficieze de camera separata;
-Camerele vor fi doate cu baie cu dus si toaleta proprie, vor avea sistem de aer conditionat, cu posibilitatea reglarii temperaturii in functie de anotimp, reglarea luminii interioare, perdele si draperii pentru izolarea de lumina naturala, telefon, televizor, geamuri etanse fata de zgomotul exterior, precum si serviciu de “wake-up call”.

Termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 17 august. Oare au fost oferte trimise către TAROM?

Am putea deduce faptul că TAROM dorește să-și intensifice servicile operaționale de la Constanța? Să fie o bază operațională, să fie doar pentru zborurile de noapte?

Doar că în prezent, TAROM zboară de 2 ori pe săptămână pe ruta Constanța – Satu Mare. Aceasta va fi suspendată după 15 septembrie 2018. , Iar ruta Constanța – Chișinău a fost anulată înainte să înceapă.

Oare ce surprize ne pregătește TAROM?:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.