Aeroportul Internațional Kansai este sub ape, afectat de taifunul Jebi (video)

Din cauza taifunului Jebi, Aeroportul Internațional Kansai a fost inundat. Peste 3000 de persoane au rămas captive în aeroport.

0 943

Zilele acestea, taifunul Jebi împrăștie panică printre japonezi și produce pagube importante. Regiunea Kansai a fost una dintre cele mai afectate, fiind înregistrate ploi abundente și vânturi puternice în rafale de până la 240 de kilometri/h. Și Aeroportul Internațional Kansai a fost afectat de taifunul Jebi.Pistele, căile de rulare și platformele de parcare au fost inundate cu un strat de apă de aproximativ 40-50cm. Peste 3000 de persoane au rămas captive în terminalele aeroportului. Personalul aeroportuar a laut toate măsurile pentru ca pasagerii să fie în siguranță în fața taifunului Jebi. Au primit pături, apă și hrană. Doar o singură persoană a fost accidentată ușor după ce un geam al terminalului s-a spart.

Aeroportul Internațional Kansai sub ape

Au fost afectate și căile terestre de comunicare dintre aeroport și insula principală. Vă reamintim că Aeroportul Internațional Kansai este construit pe o insulă artificială, aflat în mijlocul Golfului Osaka. Sute de zboruri au fost anulate.

Astăzi, oamenii din aeroport au fost evacuați cu ajutorul bărcilor. Traficul aerian rămâne închis în perioada 5 și 6 septembrie 2018!

Leave A Reply

Your email address will not be published.