Aeroportul Internațional Kansai este sub ape, afectat de taifunul Jebi (video)

Din cauza taifunului Jebi, Aeroportul Internațional Kansai a fost inundat. Peste 3000 de persoane au rămas captive în aeroport.

0 202
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Zilele acestea, taifunul Jebi împrăștie panică printre japonezi și produce pagube importante. Regiunea Kansai a fost una dintre cele mai afectate, fiind înregistrate ploi abundente și vânturi puternice în rafale de până la 240 de kilometri/h. Și Aeroportul Internațional Kansai a fost afectat de taifunul Jebi.

Pistele, căile de rulare și platformele de parcare au fost inundate cu un strat de apă de aproximativ 40-50cm. Peste 3000 de persoane au rămas captive în terminalele aeroportului. Personalul aeroportuar a laut toate măsurile pentru ca pasagerii să fie în siguranță în fața taifunului Jebi. Au primit pături, apă și hrană. Doar o singură persoană a fost accidentată ușor după ce un geam al terminalului s-a spart.

Aeroportul Internațional Kansai sub ape

Au fost afectate și căile terestre de comunicare dintre aeroport și insula principală. Vă reamintim că Aeroportul Internațional Kansai este construit pe o insulă artificială, aflat în mijlocul Golfului Osaka. Sute de zboruri au fost anulate.

Astăzi, oamenii din aeroport au fost evacuați cu ajutorul bărcilor. Traficul aerian rămâne închis în perioada 5 și 6 septembrie 2018!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.