Aeroportul Internațional Kansai este sub ape, afectat de taifunul Jebi (video)

Din cauza taifunului Jebi, Aeroportul Internațional Kansai a fost inundat. Peste 3000 de persoane au rămas captive în aeroport.

0 62

Zilele acestea, taifunul Jebi împrăștie panică printre japonezi și produce pagube importante. Regiunea Kansai a fost una dintre cele mai afectate, fiind înregistrate ploi abundente și vânturi puternice în rafale de până la 240 de kilometri/h. Și Aeroportul Internațional Kansai a fost afectat de taifunul Jebi.

Pistele, căile de rulare și platformele de parcare au fost inundate cu un strat de apă de aproximativ 40-50cm. Peste 3000 de persoane au rămas captive în terminalele aeroportului. Personalul aeroportuar a laut toate măsurile pentru ca pasagerii să fie în siguranță în fața taifunului Jebi. Au primit pături, apă și hrană. Doar o singură persoană a fost accidentată ușor după ce un geam al terminalului s-a spart.

Aeroportul Internațional Kansai sub ape

La Mare cu Avionul

Au fost afectate și căile terestre de comunicare dintre aeroport și insula principală. Vă reamintim că Aeroportul Internațional Kansai este construit pe o insulă artificială, aflat în mijlocul Golfului Osaka. Sute de zboruri au fost anulate.

Astăzi, oamenii din aeroport au fost evacuați cu ajutorul bărcilor. Traficul aerian rămâne închis în perioada 5 și 6 septembrie 2018!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »