Lufthansa dublează numărul zborurilor spre destinațiile de vacanță în perioada Paștelui.

0 512

În ultimele două săptămâni, compania aeriană Lufthansa a înregistrat cu peste 80% mai multe rezervări pentru Mallorca, cu 20% mai multe rezervări pentru Insulele Canare și cu 50% mai multe rezervări pentru Mexic. Eliminarea restricțiilor de călătorie spre Mallorca de către Guvernul Federal al Germaniei va consolida și mai mult această tendință.În total, Lufthansa va oferi aproximativ 1200 de zboruri europene din martie până în aprilie. Aceasta înseamnă cu aproximativ 200% mai multe conexiuni de la München și cu aproximativ 50% mai mult de la Frankfurt, în comparație cu săptămâna actuală.

Destinațiile din Spania sunt deosebit de solicitate. Acesta este motivul pentru care compania aeriană zboară spre aproape toate insulele Canare pentru prima dată de la instaurarea pandemiei. Frecvența zborurilor de la München spre Gran Canaria și Fuerteventura va fi dublată de Paște. Frecvența zborurilor ce vor decola din Frankfurt având ca destinație Gran Canaria și Tenerife va fi mărită cu 50%.

Compania aeriană răspunde cererii crescute prin dublarea numărul de zboruri.

Imediat după decizia Centrului de Control al bolilor din Germania de a elimina Palma de Mallorca și alte zone din Spania și Portugalia de pe lista zonelor cu risc, compania aeriană Lufthansa a înregistrat un număr fără precedent de rezervări. Astfel, Lufthansa dublează numărul de zboruri spre destinații de vacanță: vor fi 11 zboruri săptămânale spre Mallorca de la Munchen (în prezent sunt două zboruri) și 20 de zboruri săptămânale de la Frankfurt (în prezent sunt șase).

În plus, Eurowings a adăugat 300 de zboruri suplimentare pentru vacanța de Paște, pentru a putea satisface cererea clienților. Compania aeriană a Grupului Lufthansa va conecta Mallorca cu 24 de aeroporturi din Germania, Austria și Elveția, în sezonul estival 2021. Eurowings este de departe cel mai mare furnizor de călătorii între Palma de Mallorca și Germania – zborurile sunt cunoscute și sub numele de „Palma Shuttle”. 

În cazul zborurilor lung-curier spre Cancun (Mexic) și San José (Costa Rica) din Frankfurt, acestea sunt la mare căutare. În prezent, există zboruri zilnice spre Cancun, dar și cinci zboruri săptămânale spre San José.

Mai multe informații pot fi găsite la lufthansa.com. Zborurile sunt disponibile pentru rezervare. Clienții trebuie să țină cont de reglementările actuale de intrare și carantină ale destinațiilor respective atunci când își planifică călătoria. În această vară, companiile aeriene ale Grupului Lufthansa vor oferi cea mai extinsă gamă de destinații de vacanță din ultimii ani, demonstrând astfel cunoștințele companiei despre piața călătoriilor de agrement.

Leave A Reply

Your email address will not be published.