Eurowings oferă peste 300 de zboruri pe rutele dintre Germania și Palma de Mallorca.

0 553

Imediat după decizia Centrului de Control al bolilor din Germania, Institutului Robert Koch, de a elimina Palma de Mallorca și alte zone din Spania și Portugalia de pe lista zonelor cu risc, compania aeriană Eurowings a înregistrat un număr fără precedent de rezervări.Eurowings a adăugat 300 de zboruri suplimentare pentru sezonul vacanței de Paște, pentru a putea satisface cererea clienților. Săptămâna trecută, filiala Lufthansa a trebuit să utilizeze aeronave mai mari pentru zborurile spre Palma de Mallorca, pentru prima dată de la începutul pandemiei.

Zborurile pot fi deja rezervate, iar primele zboruri suplimentare vor fi pe18 martie. Aceeași problemă a afectat și aeroporturile din Düsseldorf, Köln/Bonn, Hamburg și Stuttgart. Eurowings a raportat o creștere accentuată a rezervărilor încă de pe 12 martie.

Toate zborurile din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln/Bonn spre Mallorca au fost complet rezervate în câteva ore.

Eurowings este de departe cel mai mare furnizor de călătorii între Palma de Mallorca și Germania – zborurile sunt cunoscute și sub numele de „Palma Shuttle”. Compania aeriană a Grupului Lufthansa va conecta Mallorca cu 24 de aeroporturi din Germania, Austria și Elveția, în sezonul estival 2021.

Micșorarea numărului infecțiilor din Spania, care a înregistrat o incidență cumulată de 21.3 cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 7 zile, a determinat guvernul german să scoata Spania de pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Totuși, cei care trebuie să călătorească în Germania, vor trebui să prezinte un test negativ de Covid-19, care să nu fie mai vechi de 5 zile.

Eurowings intră pe piața turistică britanică ca răspuns la creșterea cererii de zboruri între Marea Britanie și Mallorca. Compania aeriană de leisure din Germania, care are o bază internațională în Mallorca, va conecta Manchester și Birmingham cu cea mai populară insulă mediteraneană din Europa, începând cu sfârșitul lunii mai.

În această vară, companiile aeriene ale Grupului Lufthansa vor oferi cea mai extinsă gamă de destinații de vacanță din ultimii ani, demonstrând astfel cunoștințele companiei despre piața călătoriilor de agrement.

Leave A Reply

Your email address will not be published.