Companiile aeriene ale Lufthansa Group vor zbura spre 33 noi destinații de vacanță în sezonul de vară 2021.

0 572

În această vară, companiile aeriene ale Grupului Lufthansa vor oferi cea mai extinsă gamă de destinații de vacanță din ultimii ani, demonstrând astfel cunoștințele companiei despre piața călătoriilor de agrement. Pe parcursul verii, Lufthansa intenționează să adauge 20 de destinații noi de vacanță la programul de zbor din Frankfurt și 13 noi destinații de vacanță din München.

Vaccinurile eficiente, serviciile complete de testare și conceptele stricte de igienă ale aeroporturilor și companiilor aeriene ajută la reluarea, în această vară, a vacanțelor mult așteptate.

Companiile aeriene ale Grupului Lufthansa au pregătit un program de zbor atractiv și variat.

Destinațiile clasice vor continua să fie în programul de zbor în timp ce accentul în Europa va fi pus pe cursele spre Insulele Canare și Grecia.

Din Frankfurt vor fi curse spre Cipru (Paphos), Croația (Rijeka), Italia (Lamezia Terme), Tunisia (Djerba), Ponta Delgada (Azore/Portugalia) și Bulgaria (Varna).

Din Münchenv vor fi zboruri noi spre Jerez (Spania) și spre destinațiile grecești precum Chania, Mykonos, Kos, Kavalla, Zakynthos și Preveza. O altă destinație nouă de vară este Hurghada, în Egipt.

Eurowings Discover, noua companie aeriană a grupului Lufthansa, va oferi numeroase zboruri lung-curier din Frankfurt. Pentru prima dată, vor exista trei zboruri săptămânale de la Frankfurt la Punta Cana în Republica Dominicană, două zboruri săptămânale către Mombasa (Kenya) și zboruri spre insula Zanzibar (Tanzania).

Cursele spre Mauritius și Maldive vor fi operate pe tot parcursul anului.

Începând cu luna iunie, va exista o altă premieră în rețeaua operațională a Grupului Lufthansa: un zbor direct va decola de trei ori pe săptămână spre Anchorage (Alaska/SUA).

Cursele spre Mauritius nu vor fi operate doar iarna, cursa va fi și în programul de zbor de vară, fiind operat de două ori pe săptămână, începând cu 2021. Același lucru este valabil și pentru Maldive, cursă care va fi operată de trei ori pe săptămână, pe tot parcursul anului.

Pentru prima dată, vor exista trei zboruri săptămânale de la Frankfurt la Montego Bay în Jamaica de la 1 noiembrie și trei zboruri săptămânale de la Aeroportul Rhein-Main la Varadero (Cuba), începând cu 2 noiembrie.

Zborurile de vară 2021 achiziționate până la 31 mai 2021 pot fi reprogramate ori de câte ori se dorește și gratuit până la acea dată. După aceea, este posibilă încă o rezervare gratuită.

Leave A Reply

Your email address will not be published.