Lufthansa a lansat un proiect pilot: testarea pasagerilor de COVID-19

0 660

Lufthansa Și British Airways sunt primele companii din lume cu cerificate COVID-19 Safety Rating. Ambele companii aeriene au obținut 4 stele în ceea ce privește siguranța în vreme de pandemie la bordul aeronavelor.

Evaluarea de COVID-19 acoperă riscurile potențiale ale clienților, dar și elementele de pe aeroport sau din interiorul avioanelor.

De asemenea, în încercarea de a revitaliza traficul aerian din Germania, Lufthansa a început experimentarea testării rapide a pasagerilor pe aeroporturile din Munchen și Hamburg.

În această dimineață, toți pasagerii zborului LH2058 au fost testați de COVID-19, iar toți cei cu rezultatele negative au putut călători în siguranță. Zborul, care a plecat din München la 9:10, a marcat începutul experimentului pilot de testare rapidă cu antigen.

Odată ce testul a fost finalizat, clienții au primit rezultatele în scurt timp prin SMS și e-mail. Toate rezultatele testelor celui de-al doilea zbor, LH2059, de la Hamburg la München, au fost, de asemenea, negative.

În strânsă cooperare cu aeroporturile din München și Hamburg, precum și cu companiile de biotehnologie Centogene și centrul de îngrijire medicală al Grupului Medicover, MVZ Martinsried, compania aeriană oferă clienților săi posibilitatea de a fi testati gratuit pentru Covid-19 înainte de zbor.

Zborurile pe care se va efectua acest experiment pilot sunt cursele LH2058 – către Hamburg și LH2059 – către Munchen. Pasagerii care nu doresc să fie testați sunt transferați la un zbor alternativ, fără costuri suplimentare.

Pasagerii pot prezenta un test PCR negativ care să fi fost efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea plecării. Lufthansa se ocupă de procedura completă de testare rapidă. Nu există costuri suplimentare pentru pasageri. Tot ce trebuie să facă aceștia este să se înregistreze online în avans și să acorde puțin mai mult timp procesului de îmbarcare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.