Lufthansa va experimenta testarea rapidă a pasagerilor pe aeroporturile din Munchen si Hamburg.

0 607

Lufthansa și aeroporturile din Munchen și Hamburg vor începe să folosească testele rapide de antigen COVID-19. În colaborare cu compania Centogene și centrele medicale ale Medicover Group, MVZ Martinsried, Lufthansa va oferi clienților săi posibilitatea de a se testa gratuit pentru Covid-19.

IATA și numeroase companii aeriene solicită testarea rapidă a pasagerilor, înaintea zborurilor. Se dorește evitarea carantinei, în încercarea de a revitaliza aviația și turismul.

Primele teste cu antigen COVID-19 se vor face pentru pasagerii voluntari care vor zbura pe rutele Munchen-Hamburg și Hamburg-Munchen pe data de 12 noiembrie.

Cursa LH2058 către Hamburg va decola de la Aeroportul Internațional din Munchen (MUC) la ora 09:10, ora locală. Cursa LH2059 către Munchen va decola de lae Aeroportul Internațional din Hamburg (HAM) la ora 11:15, ora locală.

Pasagerii care nu vor dori să fie testați, vor fi transferați către un alt zbor, fără niciun cost adițional.

Rezultatele testelor vor fi gata în maximum 60 de minute. Dacă rezultatul testului cu antigen este negativ, boarding pass-ul va fi activat, iar pasagerul va putea continua procesul de îmbarcare. De asemenea, pasagerii pot prezenta un test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înainte.

Pasagerii nu vor plăti nimic pentru testare. Ei vor trebui doar să se înregistreze în prealabil și să știe că procesul de îmbarcare va dura mai mult.

Rezultatele obținute în urma acestui experiment vor ajuta compania aeriană să obțină informații importante despre testarea rapidă, în încercarea de a revitaliza traficul aerian internațional.

Leave A Reply

Your email address will not be published.