Air France KLM Martinair Cargo este pregatita sa transporte vaccinul pentru COVID-19

0 1.508

Începând din luna martie a acestui an, divizia de marfă Air France – KLM s-a angajat să își mențină rețeaua globală de transport aerian ca parte a fluxurilor vitale de transport de marfă.


În timpul pandemiei de COVID-19, instituțiile de sănătate și persoanele fizice pot avea acces la medicamente, echipamente medicale și echipamente de protecție individuală și alte produse critice datorită companiilor aeriene cargo.

Urmează o nouă provocare logistică pentru firmele de transport marfă: distribuția la nivel mondial a vaccinurilor COVID-19. Se așteaptă ca aproximativ 15 miliarde de vaccinuri să fie distribuite în întreaga lume. Multe dintre acestea vor trebui transportate la temperaturi foarte scăzute. 

De exemplu, vaccinul Pfizer trebuie păstrat congelat (la -70°C grade Celsius). Alte vaccinuri trebuie distribuite la o temperatură constantă între +2 și + 8° . 

Air France KLM Martinair Cargo a dezvoltat împreună cu partenerii săi soluții logistice pentru a asigura calitatea vaccinurilor pe tot parcursul lanțului de distribuție și este pregătită pentru transportul acestora.

Leave A Reply

Your email address will not be published.