Eurowings zboară spre Palma de Mallorca de la Manchester și Birmingam, din mai 2021.

0 311

Eurowings intră pe piața turistică britanică ca răspuns la creșterea cererii de zboruri între Marea Britanie și Mallorca. Compania aeriană de leisure din Germania, care are o bază internațională în Mallorca, va conecta Manchester și Birmingham cu cea mai populară insulă mediteraneană din Europa, începând cu sfârșitul lunii mai.Intrând pe piața britanică de călătorii, Eurowings va zbura de două ori pe săptămână de la Birmingham, precum și de la Manchester spre Palma de Mallorca.

Numărul rezervărilor din Marea Britanie a crescut în câteva ore după ce premierul britanic a stabilit “planul de redresare” al țării. Rezervările zborurilor pentru sezonul estival au crescut, mulți britanici rezervând zboruri spre sudul Europei, în principal spre Mallorca.

Rezervările de vacanță ale agenților de turism au crescut cu peste 600 la sută.

Rezervările de vacanță ale agenților de turism au crescut în unele cazuri cu peste 600 la sută. Aproape în același timp, Mallorca a anunțat pașii pentru deschiderea restaurantelor și barurilor după ce numărul infectărilor înregistrat a fost semnificativ mai mic.

Eurowings este de departe cel mai mare furnizor de călătorii între Palma de Mallorca și Germania – zborurile sunt cunoscute și sub numele de „Palma Shuttle”. Compania aeriană a Grupului Lufthansa va conecta Mallorca cu 24 de aeroporturi din Germania, Austria și Elveția, în sezonul estival 2021.

În această vară, companiile aeriene ale Grupului Lufthansa vor oferi cea mai extinsă gamă de destinații de vacanță din ultimii ani, demonstrând astfel cunoștințele companiei despre piața călătoriilor de agrement.

Leave A Reply

Your email address will not be published.