Eurowings: scaunul din mijloc poate fi rezervat cu 10 EURO pentru a rămâne gol.

0 1.315

În această perioadă dificilă, mulți pasageri doresc, mai presus de orice, să călătorească în siguranță. Doresc ca aeronavele să fie igienizate și să existe posibilitatea distanțării față de ceilalți călători. Acest lucru a fost observat în sondajele efectuate în rândul pasagerilor care au călătorit la bordul aeronavelor Grupului Lufthansa sau prin sondaje online.

Eurowings a răspuns acestor dorințe ale clienților printr-un serviciu îmbunătățit la bordul aeronavelor companiei aeriene. De acum înainte, pasagerii pot rezerva online scaunul din mijloc, pe toate zborurile Eurowings, cu doar 10 euro (redus de la 18 euro).

Toate scaunele din mijloc rezervate vor fi marcate cu o husă pe tetiere care va avea inscripția „Rezervat pentru a rămâne liber”.

Clienții beneficiază și de opțiuni flexibile de rezervare cu până la 40 de minute înainte de plecare. Scaunul liber din mijloc poate fi rezervat și prin intermediul Call Center-ului sau direct la ghișeul de check-in înainte de plecare. Oferta este disponibilă pentru toți clienții, dar doar dacă există locuri libere pe zborul respectiv.

Eurowing-noi-optiuni-rezervare-1

Jens Bischof, CEO Eurowings: „Trebuie să recunoaștem că, în vremurile pandemiei de Coronavirus, există milioane de clienți nesiguri, care acordă acum o importanță deosebită unei distanțări la bord atunci când călătoresc – fie din motive de confort, fie din motive de igienă sau siguranță.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.