Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

A doua aeronavă Wizz Air a ajuns la Craiova

Începând cu luna martie 2017, Wizz Air va deschide 5 rute noi de la baza din Craiova!

0 1.165

Wizz Air a sărbătorit astăzi alocarea celei de-a doua aeronave bazei sale din Craiova. Noul Airbus A320 va sprijini operaţiunile pe cele cinci noi rute din Craiova, care vor fi lansate în această lună.

Așa cum v-am anunțat, Wizz Air va deschide noi rute din Craiova spre Paris, Veneţia Treviso, Koln, Madrid şi Liverpool. Prețul biletelor de avion pornesc de la 69 lei/segment.

Wizz-Air-2-avioane

2 avioane Wizz Air la baza din Craiova

Noua aeronavă reprezintă o nouă investiţie de 99 milioane de dolari (prețul estimativ al avionului), care va duce la crearea de 36 de locuri de muncă directe la Wizz Air, în Craiova.

Wizz Air asigură în prezent 10 destinaţii spre cinci ţări şi oferă spre vânzare 485.000 de locuri pe rutele sale din Craiova, în 2017.

Wizz-Air-2-avioane-1

Anul 2016 a fost foarte bun pentru baza Wizz de la Craiova. Mai mult de 220.000 de pasageri s-au bucurat de rutele WIZZ din şi spre Craiova, care susţin mai mult de 160 de locuri de muncă locale în industriile de aviaţie şi turism.

În ultimii patru ani, încă de la începutul operaţiunilor WIZZ în Craiova, compania aeriană a investit constant în reţeaua sa aflată în continuă dezvoltare, oferind mai multe oportunităţi de călătorie şi prin furnizarea de cele mai mici preţuri pentru pasageri.

Primul zbor WIZZ a decolat din Craiova spre Londra Luton, în 2013, şi la doar un an de operaţiuni de succes compania a alocat aeroportului local o aeronavă Airbus A320 nouă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.