A 5-a bază din România pentru Wizz Air, 1 Airbus A320 alocat în Craiova, 6 rute

0 632

Wizz Air a sărbătorit deschiderea celei mai noi baze din România, la Craiova. Iniţial, compania aeriană va aloca un Airbus A320 bazei din  Craiova care va opera 4 noi rute, către Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino începând cu 23 iulie.

Wizz Air nu numai că adaugă noi zboruri din Craiova dar creşte de asemenea şi frecvenţa serviciilor deja existente către Londra Luton şi Milan Bergamo. Wizz Air oferă acum de la noua bază din România 6 rute către 4 ţări diferite. Extinderea companiei în România poate stimula piaţa locală a forţei de muncă în aviaţie şi sectorul turistic, mai mulţi turişti având acum posibilitatea de a călători în judeţul Dolj beneficiind de serviciile sale accesibile.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CRAIOVA:

Către Zile Data lansarii Tarife de la
Bologna Mi, Du 23 iulie RON 99
Roma Ciampino Mi, Du 23  iulie RON 109
Dortmund Ma, Joi, Sa 24  iulie RON 69
Barcelona Lu, Vi 25  iulie RON 129

FRECVENŢELE WIZZ AIR CRESCUTE DIN CRAIOVA:
 

Catre Zboruri pe săptămână
Londra Luton De la 2 la 3
Milano Bergamo De la 2 la 4

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Wizz Air, a declarat: „Inaugurarea celei de-a 5-a baze în România şi a celei de-a 18–a baze la nivel global reprezintă cu adevărat o veste foarte bună. Această deschidere reprezintă o etapă extrem de importantă pentru prezenţa companiei în judeţul Dolj şi arată angajamentul nostru de a oferi consumatorilor români şi vizitatorilor tarife accesibile de la doar 69 RON, alături de o experienţă excelentă de călătorie. Noul nostru Airbus A320 va începe operarea comercială de mâine şi va spori oportunităţile de călătorie pe piaţa românească. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât mai mulţi pasageri satisfăcuţi şi un parteneriat fructuos cu Aeroportul Craiova. „

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat: “Inaugurarea bazei Wizz Air reprezintă un moment extrem de important pentru Aeroportul Craiova, pentru Consiliul Judeţean Dolj şi pentru toţi cei care trăiesc în zona de sud-vest a României. Pentru aeroport, deschiderea acestui punct de operare se traduce în locuri de muncă nou create, în multiplicarea serviciilor oferite pasagerilor, dar şi într-o recunoaştere a statutului său european, care a fost conturat tot mai pregnant în ultima perioadă. Pentru Consiliul Judeţean Dolj, evenimentul de astăzi confirmă demersul investiţional pe care l-am făcut iniţiat la aeroport în urmă cu cinci ani, concluzionând că a fost corect şi îndreptat nu numai spre comunitatea din judeţul nostru, ci din întreaga regiune. Rămânem fideli devizei «Consiliul Judeţean investeşte în Aeroport», pentru că acum putem afirma cu toată forţa că Oltenia prinde aripi către Europa.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.