A doua aeronavă Wizz Air la Craiova și 3 rute noi

1 4.018

Wizz Air a anunţat astăzi alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 bazei sale din Craiova. Aceasta va urma să opereze din martie 2017. Vor fi inaugurate și trei rute noi: Madrid în Spania, Köln în Germania şi Liverpool în Marea Britanie.a-doua-aeronava-wizz-air-craiova

A doua aeronavă Wizz Air la Craiova

Anunţul de astăzi vine la puţin timp după adăugarea destinațiilor Paris Beauvais şi Veneţia Treviso în reţeaua WIZZ de rute cu preţ redus. Primul zbor WIZZ a decolat de la Craiova spre Londra Luton în 2013, iar după doar un an de activitate, Wizz Air a alocat o aeronavă nouă Airbus A320 la Aeroportul Internațional Craiova.

Odată cu stabilirea bazei operaționale, WIZZ a creat 36 de locuri de muncă directe și a lansat mai multe rute spre destinații populare cum ar fi Roma, Milano, Bologna în Italia și Barcelona în Spania.

În 2015, Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova și a susținut peste 100 de locuri de muncă pe plan local.

După anunţul de astăzi, din Craiova, compania oferă acum 10 rute cu tarife scăzute spre 5 ţări. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 99 lei/segment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.