blank

Dmitry Khlebushkin, unul dintre pasagerii acuzați că au îngreunat evacuarea aeronavei de pe zborul SU1492

0 2.357

Au trecut 3 zile de la tragicul accident petrecut în Rusia, în care un Sukhoi Superjet Aeroflot a ars la Moscova. 41 de persoane au decedat, la bord fiind 78 de persoane (73 de pasageri și 5 membri ai echipajului).

Autoritățile fac cercetări și avansează în anchetă, anunțând că există 3 ipoteze: piloți slabi pregătiți, probleme tehnice la aeronavă și condițiile meteo. Cutiile negre ale aeronavei au fost recuperate.

Dmitry Khlebushkin

Au apărut imagini și cu unul dintre pasagerii controversați ai zborului SU1492. Este vorba de Dmitry Khlebushkin, unul dintre pasagerii acuzați că au îngreunat evacuarea aeronavei prin dorința de a-și prelua bagajul.

Dmitry-Khlebushkin-supravietuitor-su1492

Se presupune că acest dom și-a luat geanta de deasupra capului, în timp ce alții încercau să iasă din avionul aflat în flăcări.

Se vede și în fotografie cum acest domn pleacă nonșalant cu o geantă pe umăr. Dar din imaginile surprinse de martori, se văd mai mulți pasageri cu bagaje în mâini.

Problema e că acest domn, pe numele său Dmitry Khlebushkin, a declarat că este nemulțumit de Aeroflot și personalul aflat la bord. Și solicită compensațiile maxime admise pentru că nu a ajuns la Murmansk. Aeroflot a anunțat că-i va despăgubi pe cei aflați la bordul avionului, dar domnul era supărat că nu a primit nimi

Sukhoi-Superjet-100-Airflot-mistuit-flacari

Conform rapoartelor din Rusia, pasagerul Dmitry Khlebushkin a stat pe locul 10C. Doar 3 pasageri au supraviețuit dintre toți cei aflați în spatele acestui domn. Printre cei decedați se numără 2 copii și însoțitorul de bord Maxim Moiseev.

Colega lui Maxim Moiseev, Tatyana Kasatkina, a fost eroina zborului pentru că a încercat să grăbească evacuarea cu forța. A tras pasagerii spre ușa de evacuare și i-a împins pe tobogan.

Ce am putea să mai declarăm despre Dmitry Khlebushkin? Noi nu avem cuvinte!

Leave A Reply

Your email address will not be published.