Eurovision 2019 în Tel Aviv și peste 10 000 de turiști pregătiți pentru distracție

0 305

Cu o săptămână înaintea startului concursului Eurovision, municipalitatea din Tel Aviv este pregatită să primească peste 10.000 de turiști.Hotelurile sunt rezervate în această perioadă în proporție de 90%, iar prețul unei camere începe de la 150 euro/noapte.

Eurovision 2019 în Israel

50 de autobuze vor fi puse la dispoziția turiștilor, pentru a facilita accesul în zona EXPO Tel Aviv.

Montarea și amenajarea zonei pentru concurs durează deja de aproape două luni. 450 containere și camioane au fost descărcate și operate de 300 de tehnicieni.

tel-aviv-israel-eurovision

În total peste 1600 de persoane participă la organizarea evenimentului, inclusiv 500 de persoane care vor oferi informații despre eveniment la cele 15 centre de informare din Tel Aviv.

Parcul Charles Clore din Tel Aviv se va transforma în Eurovision Village și tot aici va avea loc și un festival de street food, Tel Aviv EAT. 50 de autobuze vor fi puse la dispoziția turiștilor, pentru a facilita accesul în zona EXPO Tel Aviv.

Turiștii au posibilitatea să participe la o masa tradițională de Shabbat, la domiciliul unor localnici din Tel Aviv

Municipalitatea din Tel Aviv-Yafo, în colaborare cu platforma Eatwith, oferă turiștilor experiența unică a unei mese autentice de Shabbat. Vor avea loc în casele unor familii din Tel Aviv.

masa-traditionala-israel

Cina de Shabbat este o bază culturală a multor familii israeliene, moment în care se strâng laolaltă toți membrii familiei și prietenii apropiați. Este o ocazie unică pentru turiștii veniți la Tel Aviv să învețe despre tradițiile evreiești, să servească preparate gătite în casă și să aibă o experiență autentică de călătorie.

Ron Huldai, primarul orașului Tel Aviv-Yafo: „Lucrăm din greu pentru a ne asigura că Eurovision va fi o experiență de neuitat pentru toată lumea, inclusiv pentru locuitorii care doresc să facă parte din acest mare boom turistic.

Proiectul Shabbat Dinners este una dintre multele modalități de conectare a miilor de turiști cu familiile din Tel Aviv și introducerea lor în minunata tradiție evreiască a Shabbatului.”

Oaspeții vor fi taxați cu aproximativ 50 shekeli pentru a-și asigura locul; toate veniturile vor merge la gazde.

Leave A Reply

Your email address will not be published.