fbpx Conservarea flotei Brussels Airlines (foto / video)

Conservarea flotei Brussels Airlines (foto / video)

0 226
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pandemia de coronavirus continuă să pună presiune pe aviație și turism. Sute de mii de firme și-au suspendat activitatea și milioane de oameni a fost disponibilizați sau trecuți în somaj tehnic. Conform estimărilor IATA, peste 25 de milioane de joburi sunt în pericol.

În istoria de 100 de ani a aviației comerciale, nu există precedent. Niciodată nu a fost blocată toată industria aeronautică la un asemenea nivel. Au fost afectate inclusiv marile companii aeriene.

Milioane de zboruri au fost anulate și mii de avioane au fost conservate la sol. Sunteți curioși să vedeți cum sunt pregătite avioanele pentru această perioadă de ”hibernare”?

Brussels Airlines, companie din grupul Lufthansa, a suspendat toate zborurile comerciale regulate până pe 15 mai. Cu excepția unor avioane destinate zborurilor cargo și de repatriere, restul flotei a fost reținută la sol. Menționăm că flota Brussels Airlines numără 100 de avioane.

Transportatorul belgian ne prezintă câteva imagini din culise. Credeți că pregătirea avioanelor pentru ”hibernare” este o misiune ușoară? Aflați că nu este o sarcină simplă. Conservarea unui avion A330 durează aproximativ 400 de ore/om. Echipele de întreținere respectă toate procedurile și instrucțiunile Airbus pentru siguranța avioanelor. Calculați acum la aproximativ 100 de avioane existente în flotă. Evident și echipele de întreținere sunt formate din sute de angajați.

Flota Brussels Airlines pregatita pentru hibernare

Toate ferestrele sunt acoperite pentru a preveni decolorarea interiorului. Angrenajele de la trenul de aterizare și motoarele sunt acoperite complet pentru a evita coroziunile. Toate scaunele sunt acoperite, de asemenea, pentru a fi păstrate curate.

Toate avioanele aliniate și echipate pentru hibernare crează o vedere neobișnuită, dar spectaculoasă pe aeroportul din Bruxelles.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.