Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Brussels Airlines extinde perioada de suspendare a zborurilor până pe 15 mai

0 258

A trecut aproximativ o lună de când pandemia de COVID-19 s-a răspândit în toată lumea. Peste 1.3 milioane de persoane au fost infectate, dintre care 75000 au decedat și putin peste 286 000 s-au vindecat până acum. Pe lângă drama umana, COVID-19 a reușit să pună la pămând foarte multe industrii. Printre cele mai afectate sunt aviațai și turismul.

Companiile aeriene au fost nevoite să suspende rute, să anuleze milioane de zboruri și mii de avioane reținute la sol. Scene bizare pe aeroporturile din toată lumea – avioane parcate, terminale goale.

Brussels Airlines este una dintre sutele de companii aeriene afectate de pandemia cu noul coronavirus. Inițial a suspendat zborurile în perioada 21 martie – 19 aprilie. Însă acum vine cu o actualizare și a anunțat că va extinde perioada de suspendare a zborurilor până pe 15 mai 2020.

Având în vedere că restricțiile de călătorie continuă să fie aplicate de multe țări, la care sunt adăugate și avizele negative ale autorităților din Belgia, justifică decizia Brussels Airlines.

Șomajul tehnic temporar pentru toți cei 4.200 de angajați Brussels Airlines va fi extins în conformitate cu suspendarea temporară a operațiunilor sale de zbor.

Clienții afectați vor beneficia de o politică extinsă și flexibilă, aceștia putând să-și reprogrameze zborurile sau pot opta pentru un voucher de călătorie. Pasagerii afectați au timp până la 31 august să-și reprogrameze călătoriile. Acestea pot fi făcute până la cel târziu 30 aprilie 2021. Cei ce vor alege să călătorească până la 31 decembrie 2020, vor primi și o reducere de 50 euro. Mai multe informații pe site-ul companiei Brussels Airlines.

Leave A Reply

Your email address will not be published.