blank

Întreținerea flotei Etihad Airways în vremea pandemiei de COVID-19 (video)

0 2.367

De 16 ani, Etihad Airways zboară din Adu Dhabi spre zeci de destinații din întreaga lume. Deține o flotă foarmtă din aproximativ 100 de aeronave. Majoritatea sunt dedicate zborurilor lung-curier.

Într-o zi normală, Etihad Airways operează 220 de zboruri. Dar din păcate, pandemia de COVID-19 a dus la suspendarea a milioane de zboruri, iar peste 15000 de avioane din flota globală este reținută la sol. Inclusiv Etihad Airways a fost afectată de această pandemie și a fost nevoită să anuleze mii de zboruri și să blocheze la sol o mare parte din flotă.

Majoritatea flotei Etihad Airways a intrat într-un amplu proces de conservare. Motoarele avioanelor au tăcut. Au rămas în serviciul operațional doar avioanele cargo și câteva avioane de pasageri, care sunt folosite pe zboruri de repatriere și zboruri speciale strategice.

intretinerea-flota-etihad-airways-pandemie-covid-19

Ce se întâmplă mai departe? Așa cum se dovedește, conservarea la sol a unei flote de avioane necesită la fel de multă expertiză, dăruire și bani ca și pentru menținerea ei în aer.

Companiile aeriene pierd foarte mulți bani cât timp avioanele sunt la sol. Inclusiv Etihad Airways se confruntă cu dificultăți financiare. Dar depune toate eforturile să păstreze flota aptă de zbor. Când restricțiile vor fi ridicate și lumea va fi gata să călătorească, Etihad Airways va fi și ea gata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.