Blue Air: Lupta pentru revenirea la normalitate și acțiuni pentru redresare

0 2.632

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

În perioada suspendării complete a zborurile regulate, Blue Air a întreprins toate demersurile pentru a asigura continuitatea activității sale în noul context de restricții de zbor și cerere limitată, precum și obținerea resurselor financiare necesare reluării activității și redresării strategice.

În data de 23 aprilie 2020, Guvernul României a aprobat începerea procedurii pentru acordarea unui ajutor de stat sub formă de credit sau garanție pentru acoperirea pierderilor generate de oprirea activității datorate pandemiei de COVID-19.

Declarație Oana Petrescu, CEO Blue Air

La Blue Air, de abia așteptăm să reluăm zborurile pe măsura ridicării restricțiilor și obținerii resurselor financiare necesare operării unui orar de zbor predictibil. În această perioadă dificilă am continuat să zburăm la cerere pentru a face posibile repatrierile sau deplasările către locul de muncă – zboruri organizate de către clienții noștri și aprobate de autorități – precum și cargo pentru transportul de măști, echipamente medicale și alimente.

Pentru a trece cu bine peste această perioadă, echipa Blue Air a demarat un plan riguros de adaptare la noile condiții economice, inclusiv optimizarea flotei și măsura de șomaj tehnic pentru peste 90% dintre colegi și reducerea salariilor pentru toți cei rămași în activitate. Acesta este modul nostru de a ne arăta, și în contextul acestei crize, angajamentul față de profesia noastră, față de România și față de pasageri.” spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Blue Air a anunțat reluarea zborurilor frecvente / regulate începând cu 1 iulie 2020. Au fost luate și măsurile de siguranță în contextul generat de COVID-19. Masca este olibgatorie! Reluarea zborurilor vine la pachet și cu o serie de modificări operaționale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.