Brussels Airlines intenționează să reia zborurile spre 59 de destinații (iunie – august)

0 4.758

Brussels Airlines a anunțat reluarea zborurilor de la baza din Bruxelles începând cu 15 iunie 2020. Pe baza cererii din piață și a restricțiilor de călătorie, Brussels Airlines va oferi un program de vară redus și adaptat, care va consta în aproximativ 30% din programul inițial de vară.

Între 15 iunie și 31 august, Brussels Airlines va adăuga treptat destinații la rețeaua de zbor pentru a ajunge la 59 de destinații în 33 de țări din Europa, Africa și SUA.

Brussels Airlines intenționează să reia zborurile din 15 iunie

Din 15 iunie, Brussels Airlines își va relansa operațiunile de zbor după o întrerupere de 12 săptămâni. Pe baza cererii și a restricțiilor de călătorie, transportatorul belgian a încropit o rețea limitată pentru sezonul de vară, care va cuprinde destinații de vacanță, dar și de business.

Brussels Airlines intenționează să reia zborurile din 15 iunie

În Europa, Brussels Airlines va zbura spre 45 de destinații din 20 de țări, printre care Spania, Portugalia, Grecia, Italia, Franța și Danemarca. Pe rețeaua lung-curier, Brussels Airlines (sub rezerva aprobării guvernului local) va zbura spre 13 din cele 17 destinații africane, dar și spre New York JFK. O nouă destinație, care era planificată pentru martie, se va alătura rețelei în 2021: Montreal în Canada.

În pregătirea pentru relansarea zborurilor, Brussels Airlines implementează noile măsuri de protecție a echipajelor și pasagerilor în timpul călătoriei, cum ar fi dezinfectarea suplimentară a aeronavei și obligativitatea purtării măștilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.