Blue Air anunță reluarea zborurilor regulate la începutul lunii iulie 2020. Până la 30 iunie, zboruri la cerere! Vezi destinațiile!

27 143.106

Așa cum anticipam de ceva timp, Blue Air își va relua activitatea începând cu 1 iulie 2020. Reluarea activității va veni la pachet cu modificări operaționale: flota diminuată, destinații eliminate, numărul zborurilor redus.

Până atunci, Blue Air va continua să opereze zboruri la cerere și charter, în funcție de reglementările de călătorie specifice fiecărei destinații și de cererea înregistrată pentru fiecare dintre acestea. Aceste zboruri sunt parte integrantă a unui plan de adaptare la noile condiții economice, generate de restricțiile de mobilitate impuse de pandemie.

Destinații care vor fi deservite de Blue Air în regim de zboruri la cerere

În prezent, Blue Air operează zboruri la cerere spre și dinspre Irlanda (Dublin) și zboruri în regim charter spre orice destinație, în măsura în care sunt obținute de către clienți toate aprobările de călătorie.

Pentru rezervările de zboruri organizate la cerere în această perioadă, pasagerii iși pot alege destinația folosind secțiunea dedicată din website-ul Blue Air, Zboruri la Cerere,  unde se vor înregistra pentru un zbor. Imediat ce restricțiile spre destinația dorită vor fi ridicate și zborul va fi activat, vor fi anunțați referitor la datele posibile pentru călătorie și pot efectua plata online.

Destinațiile acoperite, pe masură ce se ridică restricțiile, vor fi: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franța (Paris, Nisa, Lyon), Germania (Koln, Hamburg, Munchen, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Israel (Tel Aviv), Italia (Roma, Florenta, Milano, Torino, Napoli), Marea Britanie (Londra, Liverpool), Norvegia (Oslo), Spania (Palma de Mallorca, Valencia, Malaga) și Suedia (Stockholm).

Blue Air păstrează bazele de la Torino și Larnaca

În plus, odată cu ridicarea restricțiilor în Italia și Cipru, Blue Air va opera curse interne în Italia (de la Torino spre și dinspre Catania, Lamenzia, Napoli, Alghero, și Trapani) și Grecia – Cipru, pe rutele Larnaca – Atena și Larnaca – Salonic.

Consultând secțiunea Zboruri la Cerere din website-ul Blue Air, pasagerii vor avea lista completă și actualizată a destinațiilor. În plus, Blue Air va promova activ respectivele curse în media și pe paginile sale de social media, dedicate.

În ceea ce privește zborurile regulate, Blue Air va reîncepe activitatea cu un număr limitat de rute și frecvențe, urmând să reconstruiască, etapizat, în timp, rețeaua operațională.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul Blue Air. Însă ATENȚIE!!! Înainte de a călători din / spre aceste destinații, verificați condițiile de călătorie în respectivele țări. Trebuie să luați în calcul și faptul că oricând se pot anula aceste zboruri, în funcție de evoluția pandemiei cu noul coronavirus și a deciziilor guvernamentale din România și din celelalte țări.

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil! Așteptăm să vedem și noile condiții de călători, care vor fi impuse de autorități pentru distanțarea socială

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități. Zborurile ar putea fi reluate mai devreme de 1 iulie, dar la fel pot fi amânate după data de 1 iulie.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

27 Comentarii
 1. A. Marinescu says

  Pe site-ul in engleza scrie ca Blue Air functioneaza incepind din 15 iunie:
  https://www.blueairweb.com/en/gb/

  1. Sorin Rusi says

   Scrie, dar faceti simularile pe rute. Textul ala a ramas de cand Blue Air chiar avea zboruri incepand cu 15 iunie.

 2. Trusca says

  Cum ramine cu rezervarile facute la inceputul lunii februarie pentru luna iulie??

  1. Sorin Rusi says

   Cum au fost si pana acum…O sa va anunte compania daca apar modificari

 3. Ana says

  Buna !Madrid Bacau nu va mai opera Blue Air?

  1. Sorin Rusi says

   In acest moment, Madrid si Barcelona nu mai fac parte din reteaua de destiantii Blue Air. Dar urmarim cu interes ce se va mai intampla pe viitor

 4. Ana says

  Si cei care au cumparat bilete?CE putem face?Multumesc

  1. Sorin Rusi says

   Compania aeriana va anunta de alternative sau luati legatura cu operatorul aerian sa va lamaureasca. Daca nu aveti zborul prea curand, mai asteptati!

 5. Ana says

  Multumesc!Sunteti foarte amabil!Am sa incerc sa i au legatura cu ei .Biletuñ meu este pe 1 august .Vom vedea 😔

  1. Sorin Rusi says

   Pana la 1 august, sfatul nostru este sa mai asteptati. Momentan toate companiile sunt prinse cu problemele prezentului, zboruri suspendate pana pe 29 mai, eventual se pregatesc de reluarea zborurilor din iunie / iulie.

   1. Mo Do says

    Au anulat zborurile Bucuresti Bordeaux chiar si pentru sfarsit de august 2020. O gramada de bani de la care ne putem lua la revedere. Ce faci cu voucherul daca oricum zborurile erau doar sezoniere pentru iulie si august. (locuiesc la Bordeaux)

    1. Sorin Rusi says

     Solicitati rambursarea.

 6. Cristina says

  De la 1 iulie sigur se reiau zborurile? Nici o șansă pana atunci, restricțiile erau pana pe 15 iunie parca și totuși nu au zboruri pana în iulie.
  Luton-Bacău
  Mulțumesc

  1. Sorin Rusi says

   Restricțiile sunt, din partea autorităților din România, până pe 29 mai. Nu știu ce va fi după data asta. Tocmai din aceste motive, Blue Air a împins zborurile suspendate până pe 1 iulie. Până atunci poate se mai reglează treabă.

 7. Marinela says

  Am 2 bilete cumparate pentru 16 iulie, pe ruta Lisabona – Bucuresti. Aceasta ruta nu apare pe lista celor anuntate pentru luna iulie. Mi se poate rambursa suma respectiva? Doresc sa merg in Romania si vreau sa folosesc banii pentru alt zbor.

 8. Raftopol says

  E o companie care nu stie sa isi respecte clientii . Zborul a fost anulat am aplicat pt voucher si nici pana in ziua de azi nu am primit voucherul .incerc sa ii contactez telefonic si nimeni nu răspunde decât robotul

 9. Mihaela says

  Buna ziua.Ce implică zbor la cerere? Dacă maine vreau sa zbor de la bacău spre dublin ce imi trebuie? Pot sa cumpăr bilet pur si simplu si ajung acolo?

  1. Sorin Rusi says

   Zborurile La Cerere s-au stabilit in functie de solicitarile existente. Nu se poate zbura de pe o zi pe alta. Ele au fost deja anuntate si aprobate in baza legii…Pentru detalii luati legatura cu operatorul aerian.

 10. Constantin says

  Am bilet achitat dus intors bucureati Castellon..1-8iulie…cum stam cu zborul plecam sau e anulat??

 11. matu mariana says

  AM BILET PE 1 IULIE DE LA bRUSSEL LA iASI,MERGE SAU NU ?????

  1. Sorin Rusi says

   Cand Belgia va fi pe lista verde, vor fi si zboruri. Asteptam!

 12. Ciriblan Tina says

  Pot să cumpăr un bilet online pt.Lyon cu blue air începînd cu 4,5,etc.iulie?
  MULTUMESC.

  1. Sorin Rusi says

   Verificati la Blue Air pe site

  2. Ciriblan Tina says

   Bună ziua
   Știți cumva se zboară cu blueair ruta București-Lyon sîmbata 4 iulie, am cumpărat deja biletul,dar n am nici un semn.

   1. Sorin Rusi says

    Da, cursa e activa. Si zborurile Franta – Romania – Franta se pot opera fara probleme

Leave A Reply

Your email address will not be published.