Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Bază RYANAIR în Madeira și 10 rute noi pentru sezonul de vară 2022

0 231

Ryanair a anunțat deschiderea bazei din Madeira, a cincea din Portugalia. Vor fi alocate 2 aeronave noi, reprezentând o investiție de 200 milioane de dolari. Totodată, RYANAIR a anunțat și introducerea a 10 rute noi, conectând Madeira cu Portugalia continentală și cu alte 6 țări europene, poziționând regiunea ca o destinație turistică de top.

Madeira este una dintre cele mai însorite destinații din Europa, fiind accesibilă în sezonul de iarnă, dar și în sezonul estival.

Odată cu lansarea bazei, RYANAIR generează 60 de locuri de muncă directe. După inaugurarea celor 10 rute noi, RYANAIR va ajunge să opereze peste 40 de zboruri săptămânale. În total, Ryanair va opera zboruri pe 160 de rute în sezonul estival 2022, de peste două ori mai multe decât TAP Air Portugal, către 15 țări. Astfel, RYANAIR devene operatorul Nr.1 din Portugalia.

Noile rute anunțate de RYANAIR vor fi: Bruxelles Charleroi, Dublin, Lisabona, Londra Stansted, Manchester, Marsilia, Milano Bergamo, Nurnberg, Paris Beauvais și Porto.

RYANAIR a anunțat numeroase baze noi în Europa printre care baza din Torino, baza de la Veneția și extinderea bazei din Viena.

Leave A Reply

Your email address will not be published.