RYANAIR a deschis baza de la Torino și a anunțat programul operațional pentru sezonul de vară 2022

0 281

Pe 11 noiembrie, RYANAIR a anunțat deschiderea bazei de la Torino și a lansat programul operațional pentru sezonul de vară 2022. RYANAIR a locat două avioane bazei din Torino, reprezentând o investiție de 200 de milioane de dolari, și a anunțat 19 rute noi. Noua bază din Torino reprezintă angajamentul RYANAIR față de regiunea Piemonte și demonstrează în continuare capacitatea companiei aeriene de a reconstrui industria turistică italiană.

RYANAIR va opera peste 100 de zboruri săptămânale pe 40 de rute, dintre care 19 rute vor fi lansate în scurt timp. Astfel, italienii din Torino și regiunea Piemonte pot călători mai repede și mai ieftin spre destinații ca Edinburgh, Cagliari, Malaga și Sevilla.

În programul de iarnă 2021-2022, RYANAIR va lansa 16 rute de la baza din Torino: Birmingham; Budapesta; Copenhaga; Edinburgh; Cracovia; Kiev; Lanzarote; Londra Luton; Madrid; Malaga; Marrakech; Paris Beauvais; Sevilia; Shannon; Tel Aviv; Trapani.

Începând cu martie 2022, RYANAIR va inaugura alte trei rute de la baza din Torino: Agadir; Billung și Zadar.

Așteptăm cu interes și zborurile din Torino spre destinații din România. Există o comunitate foarte mare de români în zona Torino, care au nevoie de zboruri spre București, Iași, Bacău, Cluj sau Timișoara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.