Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

RYANAIR a anunțat baza de la Aeroportul Marco Polo, Veneția: 3 avioane Boeing 737 și 18 rute noi!

0 212

RYANAIR a anunțat o nouă bază în Italia, care va fi deschisă la Aeroportul Marco Polo, Veneția. Vor fi alocate trei avioane Boeing 737-8 “Gamechanger”, ceea ce înseamnă o investiție de 300 de milioane de dolari.

Astfel operațiunile RYANAIR de la Aeroportul Marco Polo vor fi extinse cu 18 rute noi (16 rute internaționale și 8 rute interne), ceea ce va însemna un total de 24 de rute. Vor fi operate 160 de zboruri săptămânale.

Noua bază Ryanair din Veneția reprezintă angajamentul companiei față de regiunea Veneto, unde a mai fost deschisă o bază cu două aeronave și un total de 48 de rute, la Treviso. Totodată, operează zboruri de la aeroportul din Verona unde au mai fost anunțate 2 noi rute către Porto și Palma de Mallorca începând cu sezonul de vară 2022.

Asstfel, RYANAIR și-a consolidat prezența în regiunea Veneto și sprijină redresarea sectorului turistic cu 86 de rute programate pentru vara lui 2022, de la aeroporturile Veneția Marco Polo, Treviso și Verona.

Revenind la noile rute de la Veneția Marco Polo, RYANAIR va zbura spre destinații fantastice precum Odesa, Madrid, Viena, Barcelona, ​​Gdansk, Helsinki, Lisabona și Stockholm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.