RYANAIR va extinde operatiunile de la baza din Viena: 15 avioane si peste 2000 de zboruri lunare!

0 660

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a confirmat 15 octombrie că va opera cel mai extins program de zboruri, în sezonul de iarnă, de la Aeroportul din Viena, cu toate că Austrian Airlines a anulat peste 3 200 de zboruri în noiembrie și decembrie.

Cu toate că Austrian Airlines a primit un ajutor de stat în valoare de 600 de milioane de euro, compania a tăiat peste 1 350 de locuri de muncă în Austria și a anulat mii de zboruri.

În acest context, Ryanair va oferi peste 2 000 de zboruri lunare între Viena și 57 de destinații din 29 de țări. Cu 14 avioane și peste 450 de membri ai echipajului la baza din Viena, Ryanair așteaptă să transporte milioane de pasagerii din / spre destinații incitante precum Amman, Atena, Barcelona, ​​Milano, Mallorca, Madrid, Lisabona, Roma și Londra.

RYANAIR zboară și pe rutele Viena – București și Viena – Suceava. În orarul de iarnă, pe ruta Viena – București sunt programate patru zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Viena – Suceava este onorată cu două zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică. Tarifele pornesc de la 9.99 EURO/segment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.