Primul Airbus A350 XWB Vietnam Airlines a operat cu succes primul zbor

1 96

Pe 1 iunie 2015, primul Airbus A350 XWB Vietnam Airlines a operat cu succes primul zbor. Acesta a fost efectuat la Toulouse, baza Airbus. Aeronava va intra în faza finală a producţiei, inclusiv pentru finalizarea cabinei, dar şi mai multe teste la sol şi în zbor. Avionul, care va fi închiriat de la AerCap, este programat pentru livrare la mijlocul acestui an.

A350-900_Vietnam_Airlines_First_flight

Vietnam Airlines va deveni prima companie aeriană din Asia cu Airbus A350 XWB în flotă și al doilea operator din lume. Vietnam Airlines va achiziționa 14 aeronave A350, 10 comandate direct la Airbus şi patru sub contracte de leasing. Transportatorul aerian vietnamez va utiliza noile aeronave pe zborurile lungi, iar prima destinaţie va fi Paris.

Oferte pachete iunie

A350 XWB este cel mai nou avion din portofoliul Airbus şi un avion widebody dedicat zborurilor medii, lungi şi foarte lungi. Airbus A350 XWB este cel mai modern și eficient avion, stabilind noi standarde în ceea ce privește experiența de zbor pentru pasageri, eficiența operațională și cost/eficacitate pentru companiile aeriene. A350 XWB a primit comenzi ferme pentru 780 de aeronave de la 40 de clienţi.

Am avut ocazia să văd această aeronavă parcată pe platforma bazei Airbus din Toulouse. Se scălda sub razele soarelui într-un colţ retras.

Airbus-A350-XWB-Vietnam
Airbus-A350-XWB-Vietnam-Airlines
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
m.wizzair.com – versiunea pentru mobil a site-ului Wizzair.com

Wizz Air a anunțat lansarea noului website optimizat pentru browserele dispozitivelor mobile, pentru a completa website-ul deja existent și aplicațiile...

Închide