Cluj – Dubai – Cluj cu Wizz Air, din 19 decembrie 2015

1 481

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi o nouă rută de la baza sa din Cluj-Napoca. Începând din 19 decembrie, WIZZ va opera două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport.Wizz Air a fost prima companie aeriană care a operat zboruri către Dubai World Central în 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

Cu acest nou serviciu, Wizz Air oferă în total 93 rute către 42 destinații din 15 de țări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de astăzi și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei.

Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air, a declarat:

„Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute WIZZ.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.