Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Primul Airbus A350 XWB Vietnam Airlines a operat cu succes primul zbor

1 140
avion+cazare litoral Romania

Pe 1 iunie 2015, primul Airbus A350 XWB Vietnam Airlines a operat cu succes primul zbor. Acesta a fost efectuat la Toulouse, baza Airbus. Aeronava va intra în faza finală a producţiei, inclusiv pentru finalizarea cabinei, dar şi mai multe teste la sol şi în zbor. Avionul, care va fi închiriat de la AerCap, este programat pentru livrare la mijlocul acestui an.

A350-900_Vietnam_Airlines_First_flight

Vietnam Airlines va deveni prima companie aeriană din Asia cu Airbus A350 XWB în flotă și al doilea operator din lume. Vietnam Airlines va achiziționa 14 aeronave A350, 10 comandate direct la Airbus şi patru sub contracte de leasing. Transportatorul aerian vietnamez va utiliza noile aeronave pe zborurile lungi, iar prima destinaţie va fi Paris.

Pensiunea Iara

A350 XWB este cel mai nou avion din portofoliul Airbus şi un avion widebody dedicat zborurilor medii, lungi şi foarte lungi. Airbus A350 XWB este cel mai modern și eficient avion, stabilind noi standarde în ceea ce privește experiența de zbor pentru pasageri, eficiența operațională și cost/eficacitate pentru companiile aeriene. A350 XWB a primit comenzi ferme pentru 780 de aeronave de la 40 de clienţi.

Am avut ocazia să văd această aeronavă parcată pe platforma bazei Airbus din Toulouse. Se scălda sub razele soarelui într-un colţ retras.

ASUS ZenFone 3 MAX
Airbus-A350-XWB-Vietnam
Airbus-A350-XWB-Vietnam-Airlines
S-ar putea sa-ti placa si
1 comentariu
  1. […] VIDEO: Primul Airbus A350 XWB în livery Vietnam Airlines Primul Airbus A350 XWB Vietnam Airlines a operat cu succes primul zbor […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
m.wizzair.com – versiunea pentru mobil a site-ului Wizzair.com

Wizz Air a anunțat lansarea noului website optimizat pentru browserele dispozitivelor mobile, pentru a completa website-ul deja existent și aplicațiile...

Închide