blank

m.wizzair.com – versiunea pentru mobil a site-ului Wizzair.com

0 1.003

Wizz Air a anunțat lansarea noului website optimizat pentru browserele dispozitivelor mobile, pentru a completa website-ul deja existent și aplicațiile pentru Apple și Android.

„Studiile noastre arată extinderea folosirii dispozitivelor mobile de către clienții noștri pentru a găsi și rezerva bilete de avion la WIZZ, iar noul nostru website mobil face ca procesul să fie mult mai ușor”, a declarat Johan Eidhagen, Director de Marketing și Brand al WIZZ. „Prima versiune se concentrează pe cele mai populare cerințe pentru rezervare. Funcționalitățile pentru check-in și pentru servicii vor fi adăugate în următoarele săptămâni.”

Website-ul mobil – m.wizzair.com – a fost lansat luni și se conectează prin intermediul browser-ului web al dispozitivului mobil. În timp ce majoritatea clienților cu dispozitive mobile folosesc aplicația WIZZ de pe platformele iOS sau Android, un număr mic de clienți folosesc browser-ul web al dispozitivelor și pot opta acum pentru website-ul mobil. În plus față de creșterea funcționalității prin actualizări, website-ul mobil va fi disponibil în opt limbi.

„Numărul de vizitatori care accesează website-ul WIZZ prin intermediul dispozitivelor mobile a crescut recent ca procent din vizitele totale, astfel că adăugarea noii versiuni mobile este foarte oportună”, a spus Eidhagen. „Clienții noștri sunt mereu dornici să utilizeze instrumente noi pentru a face experiența WIZZ și mai ușoară decât în trecut, iar noul nostru website mobil le oferă această posibilitate.”

Wizz Air se află într-un amplu proces de rebranding şi a început să-şi optimizeze serviciile pentru clienţii săi. A anunţat un nou livery pentru aeronave, a lansat o versiune de site compatibilă cu dispozitivile mobile şi promit un upgrade la site pentru rezervări mai rapide.

Am aruncat o privire pe versiunea de smartphone a site-ului. Am un Huawei P8 Lite cu Android, iar experienţa de navigare poate fi îmbunătăţită. Este un pas mare pentru Wizz Air prin lansarea acestui site dedicat pentru mobil, dar ar mai fi ceva de lucrat la el, în special la dimensiunea textelor. Un mare minus ţine de faptul că trecerea la versiunea de mobil nu se face automat când intri de pe un smartphone.

Mai jos aveţi câteva imagini, capturi de ecran.

Care este experienţa voastră cu noua versiune de mobil a site-ului Wizz Air?

Leave A Reply

Your email address will not be published.