Plecări / Sosiri zboruri Aeroport Roma Fiumicino

Plecări / Sosiri zboruri Aeroport Roma Fiumicino – informații oferite de AirlinesTravel.ro prin intermediul partenerului airportia.com.

blankblank

Mai jos aveți orarul zborurilor din/spre Roma Fiumicino. Orarul zborurilor afișat este cu titlu informativ. Pentru detalii, nu ezitaţi să contactaţi Aeroportul Internațional „Roma Fiumicino” sau companiile aeriene cu care zburați.

Aeroportul Internațional „Leonardo da Vinci – Roma Fiumicino”

Aeroportul Internațional „Leonardo da Vinci – Roma Fiumicino” (IATA: FCO ICAO: LIRF WMO:16242) este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. Anual, aproximativ 40 milioane de pasageri trec prin Aeroportul Internațional „Roma Fiumicino”. Aeroportul Internațional „Roma Fiumicino” este amplasat în vecinătatea metropolei Roma.

Aeroportul Internațional „Roma Fiumicino” este hub pentru ITA Airways, Vueling, RYANAIR, Wizz Air.

Plecări zboruri Aeroportul Roma Fiumicino

Sosiri zboruri Aeroportul Roma Fiumicino

Site oficial: https://www.adr.it/web/aeroporti-di-roma-en

Din România se poate zbura spre Aeroportul Internațional „Leonardo da Vinci – Roma Fiumicino” cu TAROM, Blue Air, Wizz Air.

Toate informaţiile furnizate ca parte a acestui site au un caracter general de informare şi nu constituie baza pentru luarea oricărei decizii.

AirlinesTravel depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar, corect şi concis toate informaţiile prezentate pe acest site, dar nu garantează acurateţea acestora. AirlinesTravel nu răspunde de modificările apărute în sistemul operaţional al aeroporturilor!