Ryanair sarbatoreste Ziua Romaniei cu preturi de la 9.99 EURO

Ryanair sarbatoreste Ziua Romaniei cu preturi de la 9.99 EURO

[Oferta Ryanair] Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna @ 9.99EURO

Oferta Vila Camelia

Ryanair lansează promoţie după promoţie. După tarifele de 5 EURO sau cele dedicate călătoriilor în mijlocul săptămânii, Ryanair revine cu oferta de 9.99 EURO/segment pentru destinaţiile din Italia: Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna.

Promoţia a fost lansată astăzi (27 Noiembrie) şi este dedicată zilei de 1 decembrie – Ziua Națioanală a României. Tariful special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din București pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vândute la preț redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopții, Miercuri, 2 Decembrie.

Oferta-Ryanair-bilete-4-EURO

În urma simulărilor făcute, am găsit şi preţul de 3.96 EURO pentru Milano, doar că tariful dispare când am ajuns în faza de cumpărare. Poate voi aveţi mai mult noroc şi găsiţi tarifele ce pornesc de la 4 EURO (dus-întors).

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroport-Henri-Coanda
Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti promovează tradiţia şi valorile româneşti

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti își propune să promoveze tradiția și valorile românești, printr-o serie...

Închide