[Oferta Ryanair] Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna @ 9.99EURO

0 109

Ryanair lansează promoţie după promoţie. După tarifele de 5 EURO sau cele dedicate călătoriilor în mijlocul săptămânii, Ryanair revine cu oferta de 9.99 EURO/segment pentru destinaţiile din Italia: Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna.

Promoţia a fost lansată astăzi (27 Noiembrie) şi este dedicată zilei de 1 decembrie – Ziua Națioanală a României. Tariful special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din București pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vândute la preț redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopții, Miercuri, 2 Decembrie.

Oferte pachete iunie

Oferta-Ryanair-bilete-4-EURO

În urma simulărilor făcute, am găsit şi preţul de 3.96 EURO pentru Milano, doar că tariful dispare când am ajuns în faza de cumpărare. Poate voi aveţi mai mult noroc şi găsiţi tarifele ce pornesc de la 4 EURO (dus-întors).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroport-Henri-Coanda
Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti promovează tradiţia şi valorile româneşti

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti își propune să promoveze tradiția și valorile românești, printr-o serie...

Închide