Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti promovează tradiţia şi valorile româneşti

0 197

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti își propune să promoveze tradiția și valorile românești, printr-o serie de evenimente dedicate sărbătorii tuturor românilor.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Aeroportul-International-Henri-Coanda-Bucuresti

Astfel, marți, 1 decembrie 2015, începând cu ora 11.00, Aeroportul Internaţional Henri Coandă București își întâmpină pasagerii cu un ”Bun venit” în cel mai autentic spirit românesc, prin spectacolul oferit de trupa de călușari ”Doinița”.

Week-endul care precede Ziua Națională stă sub semnul artei și tradiției românești. Compania Națională Aeroporturi București, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, organizează, sâmbătă, 28 noiembrie, un concert care include piese din repertoriul Mariei Tănase și lucrări de muzică clasică. Protagoniștii sunt Izabela Barbu (voce), Alexandru Burca (pian) și Dan Incrosnatu (percuție), evenimentul urmând a avea loc începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă.

De asemenea, în data de 8 decembrie, Terminalul Plecări este gazda unui flash mob susținut, începând cu ora 10.00, de ansamblul artistic ”Ciprian Porumbescu”, al Centrului Cultural Bucovina.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »