[Oferta Ryanair] Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna @ 9.99EURO

0 285
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Ryanair lansează promoţie după promoţie. După tarifele de 5 EURO sau cele dedicate călătoriilor în mijlocul săptămânii, Ryanair revine cu oferta de 9.99 EURO/segment pentru destinaţiile din Italia: Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna.

Promoţia a fost lansată astăzi (27 Noiembrie) şi este dedicată zilei de 1 decembrie – Ziua Națioanală a României. Tariful special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din București pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vândute la preț redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopții, Miercuri, 2 Decembrie.

Oferta-Ryanair-bilete-4-EURO

În urma simulărilor făcute, am găsit şi preţul de 3.96 EURO pentru Milano, doar că tariful dispare când am ajuns în faza de cumpărare. Poate voi aveţi mai mult noroc şi găsiţi tarifele ce pornesc de la 4 EURO (dus-întors).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.