Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta Ryanair] Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna @ 9.99EURO

0 396

Ryanair lansează promoţie după promoţie. După tarifele de 5 EURO sau cele dedicate călătoriilor în mijlocul săptămânii, Ryanair revine cu oferta de 9.99 EURO/segment pentru destinaţiile din Italia: Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna.

Promoţia a fost lansată astăzi (27 Noiembrie) şi este dedicată zilei de 1 decembrie – Ziua Națioanală a României. Tariful special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din București pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vândute la preț redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopții, Miercuri, 2 Decembrie.

Oferta-Ryanair-bilete-4-EURO

În urma simulărilor făcute, am găsit şi preţul de 3.96 EURO pentru Milano, doar că tariful dispare când am ajuns în faza de cumpărare. Poate voi aveţi mai mult noroc şi găsiţi tarifele ce pornesc de la 4 EURO (dus-întors).

Leave A Reply

Your email address will not be published.