Zborurile spre Spania, Anglia, Turcia, Olanda, Belgia rămân suspendate

2 27.372

Update 29 iunie: CNSU a decis să nu schimbe lista verde a țărilor exceptate de la izolare / carantinare. Zborurile spre Spania, Anglia, Turcia, Olanda, Belgia rămân suspendate.


Știrea inițială: Pe 22 iunie 2020, INSP România a actualizat lista țărilor din zona verde. Italia, Franța, Irlanda, Estonia și Finlanda s-au calificat pentru a intra în zona exceptată de izolare și carantinare. Și, implicit, începând de astăzi se vor putea relua zborurile spre aceste țări.

Însă nu același lucru putem spune despre Spania, Anglia, Turcia, Olanda și Belgia. Conform NOTAM-ului emis de Autoritatea Aeronautică și anunțat de Romatsa, în continuare vom avea zboruri suspendate spre Spania, Anglia, Turcia, Olanda și Belgia. Și să nu omitem Iran și Statele Unite. Prin NOTAM, mai sunt interzise si zborurile din teritoriile îndepărtate ale Franței.

zboruri suspendate

Următoarea actualizare a listei se va face pe 29 iunie. Când se reiau zborurile spre Spania, Anglia, Belgia, Olanda? Când se va respecta indicele impus de INSP România.

2 Comentarii
  1. Lloyd says

    Why Belgium is still not accept where Turky has a lot of cases per day? it has no sense…..

    I saw on a website it could restart on 17 of july??????

    why not before?

    In Belgium the sitution is under control…..

Leave A Reply

Your email address will not be published.