blank

#UnimRomania: Am aterizat la București, destinația noastră finală (Ep.4)

După 5 zboruri în 4 zile, proiectul #UnimRomania cu #BlueAir s-a încheiat. Putem spune că a fost un proiect de suflet, la care am lucrat mult și ne-am implicat cu toții. A fost obositor, dar frumos și nu ne vom opri aici.

0 1.802

Astăzi, 25 iunie 2017, proiectul pilot ”Unim România cu Blue Air” s-a încheiat. Al 5-lea segment de zbor a fost pe ruta Iași – București (deschisă din 25 octombrie 2015).

Ruta Iași – București este prima din portofoliul intern al Blue Air. A fost deschisă în toamna anului 2015 și a avut mare succes.

Orarul zborurilor București – Iași cu Blue Air

0B 6001 Bucuresti Otopeni 07.30 – 8.30 Iasi luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
0B 6201 Bucuresti Otopeni 17.30 – 18.30 Iasi luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică
0B 6101 Bucuresti Otopeni 20.30 – 21.30 Iasi luni, marţi, miercuri, joi, vineri, duminică

0B 6002 Iasi 6.30 – 7.30 Bucuresti Otopeni luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
0B 6202 Iasi 12.30 – 13.30 Bucuresti Otopeni luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică
0B 6102 Iasi 21.45 – 22.45 Bucuresti Otopeni luni, marţi, miercuri, joi, vineri, duminică

Baza Blue Air de la Iași s-a dezvoltat constant, ajungând în prezent să fie operate zboruri spre 5 destinații din România: București – Cluj – Timișoara – Constanța și Oradea (via București).

În jurul orei 13:00, am aterizat la București, destinația noastră finală din #UnimRomania. A fost un aero-trip obositor, dar frumos și oricând l-aș repeta cu același entuziasm. Ultimul zbor din proiect a fost mai trist, cu multe sentimente, dar în același timp înseamnă și un nou început.

Așa cum am menționat, #UnimRomania a fost doar un proiect pilot. Sper ca împreună cu echipa fly-ra.com să punem bazele altor proiecte la fel de frumoase.

Echipa #UnimRomania

Echipa UnimRomania
Echipa UnimRomania

#UnimRomania în cifre:

– 13 pasionați de aviație
– 5 zboruri – 5 orașe (București – Cluj – Constanța – Timișoara – Iași)
– 4 zile (Ziua 1, Ziua 2, Ziua 3)
– 3 nopti (Hotel Zenith – Constanța; Hotel Check Inn – Timișoara și Hotel Unirea – Iași)
– o companie aeriană – Blue Air
– peste 2200 de kilometri zburați
– mii de fotografii
– multe prietenii

Le mulțumim partenerilor pentru că au avut încredere în noi. Sperăm că mesajul acțiunii noastre a fost corect recepționat. Profitați de zborurile interne și călătoriți cât mai mult prin România. Nu avem autostrăzi, nu avem trenuri de mare viteză, dar avem zboruri rapide. Să aveți parte de cer senin și zboruri line.

Noi am avut parte de zboruri bune cu Blue Air. Știm că uneori pot apărea întârzieri sau probleme de natură tehnică, dar apar la toate companiile aeriene. Importantă este siguranța pasagerului. Și ieșiți din ideea ca sunt avioane vechi. Într-una dintre discuțiile mele cu tehnicienii de aeronave de la alte companii, mi s-a spus că nu există noțiunea de ”vechi” în aviație. Avioanele sunt apte de zbor sau nu. Pot fi noi și să nu primească aprobarea de zbor din varii motive.

În încheiere, pentru că astăzi am decolat de la IAȘI, vă prezint câteva fotografii cu Capitala Moldovei văzută de la înălțime.

Aeroportul Iasi vazut din zbor
IASI UNIMROMANIA BLUEAIR
IASI UNIMROMANIA BLUEAIR

P.S. Am fost întrebați de ce nu am zburat și la Oradea. Inițial, proiectul cuprindea și zborul la Oradea, dar însemna să-l prelungim cu o zi, iar mulți din echipă nu mai aveau această disponibilitate. Însă am luat în calcul să pregătim un city break la Oradea.

Mulțumim Blue Air pentru sprijin și pentru că ați reușit să dezvoltați o rețea de zboruri interne foarte atractivă, care vine în sprijinul celor ce doresc să călătorească mai rapid prin România.

Le mulțumim sponsorilor Hotel Unirea (Iași); Agenția Paradis Vacante de Vis (Constanța); firma de transport Direct Aeroport (Constanța) și Hotel Check Inn (Timișoara) pentru că au răspuns pozitiv solicitărilor noastre și au făcut parte din acest proiect îndrăzneț.

Leave A Reply

Your email address will not be published.