Bază Wizz Air la Londra Luton, prima din Marea Britanie

0 1.423

Pe 22 iunie 2017, a fost inaugurată baza Wizz Air la Londra Luton, prima din Marea Britanie. Surprinzător, NU? Aceasta este la Aeroportul Londra Luton, destinație din/spre care a transportat peste 30 de milioane de pasageri.WIZZ alocă la aeroport una din noile sale aeronave A320, extinzând astfel numărul operaţiunilor din Luton la 42 de rute, inclusiv trei noi: Tel Aviv, Pristina şi Kutaisi.

Wizz Air a deschis baza la Londra Luton

Baza-Wizz-Air-Londra-Luton

Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 milioane a călătorit de la Varna, Bulgaria spre Luton şi a fost întâmpinat la sosire de către reprezentanţii companiei cu un bilet dus – întors.

Stabilirea bazei la Londra Luton reprezintă o investiție WIZZ majoră în Marea Britanie, creând 36 de locuri de muncă directe la compania aeriană. Echipajul local Wizz Air este instruit la cele mai înalte standarde, iar flota companiei este una dintre cele mai tinere din Europa şi asigură pasagerilor pe fiecare zbor servicii înaltă calitate.

Noua aeronavă alocată bazei va susține începerea operațiunilor către trei destinații mult așteptate: Tel Aviv în Israel, Pristina în Kosovo și Kutaisi în Georgia, care este, de altfel, singura legătură directă dintre Kutaisi și Marea Britanie.

Frecvențele pe unele dintre cele mai populare rute ale WIZZ către România vor crește odată cu sosirea noii aeronave: Suceava de cinci ori pe săptămână, Constanța de patru ori pe săptămână, iar zborurile din Iași vor fi operate zilnic.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN LONDRA LUTON

Destinaţia Zilele de operare Începe din Preţuri de la*
Kutaisi, Georgia joi, duminică 18 iunie 2017 23.99 lire sterline
Tel Aviv, Israel marți, joi, sâmbătă, duminică 24 iunie 2017 97.99 lire sterline
Pristina, Kosovo marți, sâmbătă 24 iunie 2017 30.49 lire sterline

Biletele pentru noile rute sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate de la doar 23,99 lire sterline pe wizzair.com.

Angajamentul față de Londra Luton

În 2016, WIZZ a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri pe rutele sale din Londra Luton, devenind cel de-al doilea mare operator de pe aeroport. În 2017, Wizz Air va avea aproape 6,3 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Londra Luton, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

Angajamentul față de Marea Britanie

Primul zbor al companiei Wizz Air din Londra Luton a fost operat în mai 2004, spre Katowice. Astăzi, rețeaua WIZZ britanică cuprinde 82 de rute către 42 de destinații, de pe 9 aeroporturi.

În 2016, Wizz Air a transportat peste 6,6 milioane de pasageri pe rutele low-cost din Marea Britanie. Rprezintă o creștere de 30% de la an la an și permite creearea de aproape 5.000 de locuri de muncă (directe și indirecte) locale în industriile asociate.

De la începutul operațiunilor, peste 35 de milioane de pasageri au ales să călătorească cu WIZZ, profitând de tarifele reduse din Marea Britanie către Europa Centrală și de Est.

Leave A Reply

Your email address will not be published.