blank

Un Boeing 777-300ER Air France, la mentenanță (video)

0 1.887

France 2, un vestit post de televiziune din Franța, a difuzat un filmuleț sub numele „Aeronautică: un avion scanat”. Cu alte cuvinte, un Boeing 777-300ER Air France, la mentenanță.

În decursul celor 7 ani de AirlinesTravel, am publicat zeci de articole cu informații despre avioane și întreținerea lor.

Boeing 777-300ER Air France verificat în amănunt

Am scris despre schimbarea unei roți la un Boeing 777-300ER Alitalia / schimbarea trenului de aterizare la un Airbus A380 Emirates / înlocuirea unui motor la Airbus A340-600.

Revenind la Boeing 777-300ER Air France, prezentat în filmulețul France 2, acesta a trecut printr-o revizie completă. Scaunele, ușile, compartimentele pentru bagaje, totul este dezasamblat și etichetat cu atenție.

Un tehnician s-a aventurat în zona rezervoarelor pentru a le verifica din punct de vedere al coroziunilor. A purtat o mască pentru că aerul este toxic în astfel de incinte. Au fot verificate motoarele, sistemele hidraulice și toate punctele vulnerabile.

Aeronava a fost mobilizată la sol timp de aproximativ o lună, iar costurile de întreținere s-au ridicat la 1.6 milioane de euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.