Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Telenovela Berlin Brandenburg continuă. Aeroportul ar putea da faliment înainte de inaugurare.

0 6.448

Când vorbim de Germania, în 99% din cazuri vorbim de punctualitate și seriozitate. Dar există și 1% din cazuri, când vorbim de Aeroportul Berlin Brandenburg, această telenovelă nemțească fără sfârșit.

După 6 termene de deschidere și aproximativ 10 ani de amânări, noul aeroport al Berlinului va fi inaugurat oficial la finalul lunii octombrie 2020. Cel puțin așa a anunțat conducerea aeroportului.

Aeroportul Berlin Brandenburg ar putea da faliment înainte de inaugurare.

Evenimentul mult așteptat va fi marcat printr-o aterizare paralelă specială operată de avioanele EasyJet și Lufthansa. Odată ce operațiunile vor debuta, EasyJet și Lufthansa vor fi cei mai mari transportatori aerieni care vor zbura din Brandenburg (BER). Cand Aeroportul Berlin Brandenburg va fi deschis la sfârșitul lunii octombrie 2020, Aeroportul Schönefeld va deveni Terminalul 5 (T5) al BER.

Dar există riscul ca Aeroportul Berlin Brandenburg să intre în faliment înainte de deschidere. Are nevoie urgentă de 300 de milioane de EURO pentru a putea fi operațional la data stabilită. 99 de milioane de EURO ar trebui transferate imediat, iar 201 milioane de EURO acordate sub formă de împrumut.

Dar asta nu e tot. Dacă numărul pasagerilor nu va crește imediat după inaugurare, noul aeroport ar avea nevoie de până la 700 de milioane de EURO. Deja se fac demersuri ca bugetul pentru 2021 să cuprindă acest ajutor garantat de statul german. Un colos cum este Aeroportul Berlin Brandenburg are nevoie de cash pentru a se menține pe linia de plutire. Iar pandemie de COVID-19 a afectat foarte mult aviația și turismul.

Suntem curioși cum se va termina această telenovelă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.