blankblank

Zborurile TAROM, de pe ruta București – Chișinău, rămân suspendate.

0 988

Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM prelungește suspendarea operării curselor comerciale până la data de 14 Octombrie 2020 inclusiv către/dinspre Republica Moldova.

Vă reamintim că România a prelungit starea de alertă cu încă 30 de zile. Totodată, ROMATSA a emis NOTAM cu suspendarea zborurilor din / spre țările aflate pe lista galbenă, cu excepția Spania. În consecință, rămân suspendate zborurile dintre România și Republica Moldova.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, TAROM vă recomandă să contactaţi agentul emitent al biletului.

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, TAROM vă recomandă să le adresaţi un mail la: [email protected].

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Leave A Reply

Your email address will not be published.