blank

OFICIAL: Berlin Brandenburg va fi deschis pe 31 octombrie 2020

0 1.408

Este oficial! Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg (BER) va fi deschis pe 31 octombrie 2020. Această dată a fost propusă de Consiliul de Administratie și aprobată de Consiliul de Supraveghere. Încăî din luna august 2019, vă anunțam că sunt șanse mari ca Berlin Brandenburg să fie deschis în octombrie 2020, dar încă mai păstrăm o doză de scepticism.

Deschiderea noului aeroport Berlin Brandenburg va duce la închiderea actualului Aeroport Internațional Berlin Tegel. Dacă totul va funcționa conform planului, Berlin – Tegel se va închide începând cu 8 noiembrie 2020. Procesul de relocare de la TXL la BER va fi făcut în 3 etape.

Legat de Berlin Brandenburg, lucrările la aeroport sunt în grafic. La terminalele T1 și T2 se lucrează intens pentru a fi remedia vechile și gravele problemele de funcționalitate. Consiliul de Administrație a prezentat către Consiliul de Supraveghere planul detaliat al lucrărilor. În prima parte a anului 2020 sunt planificate verificările, testările și recepția lucrărilor.

Faptul că există o dată oficială ne face să fim încrezători că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Însă la fel eram și în urmă cu vreo 6-7 ani. În opinia mea, BER a fost cel mai mare fail nemțesc din ultimii 10 ani pe zona ”aeroporturi”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.