fbpx Aeroportul Berlin Brandenburg va fi inaugurat cu o aterizare paralelă operată de easyJet și Lufthansa

Aeroportul Berlin Brandenburg va fi inaugurat cu o aterizare paralelă operată de easyJet și Lufthansa

3 1.749
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

După o întârziere totală de aproape un deceniu, mult așteptatul aeroport din berlin, recunoscut și sub numele de Aeroportul Berlin Brandenburg (BER), se va deschide OFICIAL pe 31 octombrie 2020.

Evenimentul mult așteptat va fi marcat printr-o aterizare paralelă specială operată de avioanele EasyJet și Lufthansa. Odată ce operațiunile vor debuta, EasyJet și Lufthansa vor fi cei mai mari transportatori aerieni care vor zbura din Brandenburg (BER).

AirBerlin, cândva cea de-a doua cea mai mare companie aeriană din Germania, ar fi fost mândră de noua casă, dar a faliment în octombrie 2017.

La sfârșitul anului 2019, marea deschidere a noului aeroport al capitalei germane a fost stabilită pentru octombrie 2020, data care s-a respectat după ani de eșecuri.

Însă apar zboruri operat de la BER încă din 25 octombrie. Și asta pentru că Aeroportul Schönefeld (SXF), care există în aceeași curte cu BER, va deveni oficial Terminalul 5 al noului aeroport și va primi codul IATA BER.

Conform planurilor în vigoare, actualul și principalul aeroport din Berlin – Berlin Tegel (TXL) – va continua să fie funcțional până pe 8 noiembrie, când se va închide oficial.

3 Comentarii
  1. […] 6 termene de deschidere și aproximativ 10 ani de amânări, noul aeroport al Berlinului va fi inaugurat oficial la finalul lunii octombrie 2020. Cel puțin așa a anunțat conducerea […]

  2. […] zborurilor de la Aeroportul Berlin Schönefeld la Aeroportul Berlin Brandenburg, e ceva firesc. Aeroportul Berlin Brandenburg va fi inaugurat oficial pe 31 octombrie 2020. Totodată, din octombrie, Aeroportul Berlin Schönefeld devine parte a noul aeroport […]

  3. […] se va face odată cu deschiderea Terminalului 1 al BER, la 31 octombrie 2020. În această zi, o aeronavă easyJet și o aeronavă Lufthansa vor ateriza în paralel și vor fi primele avioane care vor opera zboruri din / spre […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.