SWISS a reluat zborurile pe ruta Zurich – Londra City

0 488

Pe 12 mai, SWISS a reluat zborurile spre aeroportul Londra City. Inițial, compania aeriană SWISS va opera două rotații pe săptămână la Zurich, dar programul lor va crește în conformitate cu creșterea cererii de călătorie de agrement și de afaceri, deoarece restricțiile de călătorie sunt relaxate în Marea Britanie și Europa în această vară.

Pe măsură ce numărul persoanelor vaccinate din Regatul Unit continuă să crească și restricțiile internaționale de călătorie vor fi relaxate în următoarele săptămâni, este de așteptat ca mai mulți pasageri să dorească să plece în vacanță spre destinații din Europa.

SWISS își va extinde rețeaua operațională de la Londra City, pe măsură ce traficul de agrement și de afaceri se va relua. Transportatorul național elvețian se așteaptă să restabilească și ruta de la Londra City la Geneva (GVA) în august.

Zurich – Londra City cu SWISS.

LX464 Zurich 17:05 – 17:45 Londra City – vineri și duminică
LX465 Londra City 18:20 – 21:00 Zurich – vineri și luni

Această veste vine în timp ce restricțiile de călătorie impuse de pandemia de COVID-19 încep să se relaxeze odată cu reluarea călătoriilor internaționale spre/dinspre Marea Britanie, luni 17 mai. În același timp, va fi introdus și un nou sistem „semafor”. Secretarul pentru transporturi din Marea Britanie, Grant Shapps, a explicat că schema va clasifica țările în funcție de risc. Factorii care includ procentul populației care au fost vaccinată împotriva Covid-19, rata infecției, prevalența variantelor de îngrijorare și accesul la date științifice fiabile și secvențierea genomică vor fi luate în considerare, au spus oficialii.

Elveția a fost inițial plasată în categoria chihlimbar, ceea ce înseamnă că cei care vor dori să călătorească în Anglia vor trebui să facă un test înainte de plecarea din Elveția și două teste PCR în zilele 2 și 8 la întoarcerea pe teritoriul britanic. De asemenea, vor trebui să se autoizoleze acasă timp de 10 zile, cu excepția cazului în care sunt scutiți. Guvernul britanic va revizui această clasificare la fiecare trei săptămâni, ceea ce înseamnă că progresul continuu cu programele de vaccinare din Marea Britanie și Elveția ar putea eliminea total restricțiile de călătorie între cele două țări, în luna iunie.

SWISS a reluat zborurile pe ruta Zurich – Londra City, începând cu 12 mai.

Pasagerii pot rezerva, în prealabil, o varietate de pachete de teste COVID-19 la facilitățile de testare din terminalul aeroportului London City. De asemenea, aeroportul a lansat un nou portal pentru a ajuta clienții să înțeleagă cele mai recente date Covid-19 și cerințele de testare și carantină ale destinației lor, simplificând experiența de rezervare și permițând pasagerilor să facă alegeri de călătorie în cunoștință de cauză.

Cercetările au arătat că există o cerere semnificativă acumulată pentru călătorii internaționale în această vară. Sondajul publicului britanic efectuat pentru aeroport în martie a constatat că 72% dintre cei care călătoresc frecvent doresc să se întoarcă la călătoriile de agrement atunci când restricțiile vor fi ridicate, în timp ce 71% au spus că ar trebui permisă călătoria spre și dinspre țările care au situația pandemică sub control. De asemenea, aeroportul a chestionat 500 de oameni de afaceri din Marea Britanie în toamna anului 2020, constatând că două treimi consideră călătoriile cu avionul vitale pentru succesul viitor al afacerii lor.

Zurich a fost a patra cea mai populară rută a aeroportului în 2019, cu 429.019 pasageri care au zburat între cel mai central aeroport din Londra și cel mai mare oraș din Elveția.

Leave A Reply

Your email address will not be published.