Madrid – Ponta Delgada cu Iberia, din 2 iunie 2021

0 365

Anticipând o revenire a călătoriilor de agrement în această vară, Iberia a crescut numărul frecvențelor pe multe rute, a reluat serviciile spre mai multe destinații de vacanță și chiar a adăugat alte destinații noi la rețeaua operațională, inclusiv Maldive, insula din Oceanul Indian, Ljubljana în Slovenia și insulele portugheze Azore.

Pe 2 iunie, capitala Azore, Ponta Delgada, va deveni a 114-a destinație a companiei Iberiei. Vor fi două zboruri săptămânale pre Madrid, în iulie și august. Aceste zboruri pot fi deja rezervate pe iberia.com, prin call center-ul Iberia și prin intermediul agențiilor de turism, cu prețuri începând de la 179 euro, dus-întors. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A320.

Madrid – Ponta Delgada cu Iberia.

IB3366 Madrid 07:25 – 08:50 Ponta Delgada – miercuri
IB3366 Madrid 11:25 – 12:50 Ponta Delgada – sâmbătă

IB3367 Ponta Delgada 09:40 – 15:00 Madrid – miercuri
IB3367 Ponta Delgada 13:25 – 19:00 Madrid – sâmbătă

Portugalia, principalul obiectiv al companiei Iberia în această vară.

În vara anului 2021, Iberia va zbura către un total de șase orașe portugheze, trei pe continent și trei în arhipelagurile insulei atlantice ale țării.

  • Lisabona – Iberia operează acum 14 zboruri dus-întors pe săptămână către capitala portugheză, dar va mări numărul zborurilor la 22, din luna iunie până în luna septembrie.
  • Oporto – Servit acum de șapte zboruri săptămânale, numărul acestora va crește la 11 în iunie și la 14 din iulie până în octombrie.
  • Funchal – Zborurile către capitala Madeira vor începe pe 2 iunie și vor fi trei zboruri pe săptămână, iar această frecvență va fi mărită la cinci pe săptămână în luna iulie, august și septembrie, cu un total de aproximativ 18.400 de locuri disponibile în sezonul de vară 2021.
  • Faro – Iberia Regional / Air Nostrum va zbura spre Faro și coasta de sud a Portugaliei începând cu 4 iunie, cu trei zboruri pe săptămână, crescând numărul zborurilor la cinci pe săptămână, în luna iulie. Un total de 15.600 de locuri vor fi oferite în timpul verii.
  • Porto Santo – Iberia va opera zboruri charter către această mică insulă aflată la nord de Madeira din Lisabona și Oporto. Biletele vor fi vândute de agenția de turism Viajes Abreu începând cu 6 iunie. Va fi un zbor în fiecare duminică, până pe 10 octombrie.
  • Azore – Iberia va opera două zboruri dus-întors pe săptămână către insule în această vară, începând cu 3 iulie.
Leave A Reply

Your email address will not be published.