Serviciul de Pașapoarte București își prelungește programul de lucru!

0 0

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a decis prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, începând de luni. Programul cu publicul se va desfășura și sâmbăta.

Prefectul Capitalei Toni Greblă a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, se va desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, şi sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00, informează hotnews.ro. De precizat că până în prezent, programul cu publicul era de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:30.

Persoanele interesate de eliberarea şi de înnoirea pașapoartelor pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web dedicată ePasapoarte se mai arată în comunicatul Prefecturii București. Însă la ora transmiterii acestei știri, site-ul nu poate fi accesat, menționându-se că este „în cursul unei mentenanțe planificate”.

Recomand să citiți despre: cum să-ţi faci paşaport temporar la urgenţă – costuri, durata, acte; cum să-ți faci pașaport simplu electronic pe 10 ani, simplu și rapid

Leave A Reply

Your email address will not be published.