blank

Wizz Air a angajat peste 1000 de însoțitori de bord și peste 400 de piloți în primele cinci luni din 2022

0 1.224

Wizz Air este încântată să anunțe că a angajat peste 1000 de însoțitori de zbor și 400 de piloți în primele cinci luni ale anului 2022, fiind în avangarda revenirii sectorului aviatic. Pentru a-și atinge obiectivul de a avea o echipă de 20000 de colegi până în 2030, WIZZ recrutează continuu în rețeaua sa pentru a atrage talentele de top care au ales să aibă un birou la înălțime, mereu însorit.

WIZZ este mândră că are o cultură puternică a diversității și colegi din 60 de naționalități și continuă să recruteze fără încetare în toată Europa și nu numai, pentru 2022 și pentru următorii ani.

Wizz Air acceptă înscrieri de la persoane cu experiență ca membri ai echipajului de cabină, precum și de la cei fără experiență. Compania aeriană va oferi pregătire profesională gratuită tuturor candidaților selectați, cu o durată cuprinsă între patru și șase săptămâni, în funcție de experiența acestora, iar noii recruți vor fi remunerați cu o indemnizație pe toată perioada de instruire.

Fiind o companie dedicată furnizării unor servicii de înaltă calitate, pe lângă o personalitate prietenoasă și orientată către client, cerințele de bază ale Wizz Air pentru recruți sunt: vârsta de 18 ani, capacitatea de a atinge înălțimea de 210 centimetri prin ridicarea în vârful picioarelor, studii medii absolvite, un nivel bun de engleză scrisă și vorbită și, de preferat, o altă limbă a CEE, capacitatea de a înota, fără tatuaje vizibile în părți ale corpului care nu pot fi acoperite de uniformă și lipsa cazierului. Puteți consulta cerințele complete aici.

După participarea cu succes la una dintre zilele de recrutare ale companiei aeriene, candidaților li se oferă un loc de muncă la compania aeriană și nu trebuie să aștepte săptămâni sau luni și să treacă printr-un lung proces de recrutare. Candidații se pot afla printre nori în doar 8 săptămâni (inclusiv perioada de instruire și examene) după ce li s-a oferit un post la WIZZ.

Membrii echipajului de cabină WIZZ se bucură de un salariu competitiv, un program lunar convenabil și o varietate de ocazii de dezvoltare profesională, cum ar fi să devină formatori, specialiști în Customer Experience, să se alăture programului „De la însoțitor de zbor la pilot” („Cabin Crew to Captain”) al companiei aeriene și să își urmeze visurile, inclusiv  în cabina de pilotaj.

Echipajul de cabină al Wizz Air poate profita, de asemenea, de reduceri de zbor și de bonusuri la biletele de avion pentru familie și prieteni, astfel încât aceștia să poată călători prin lume și să adune amintiri de neuitat.

Wizz Air angajează recurent atât piloți, copiloți și cadeți cu calificare, cât și fără experiență, prin intermediul site-ului de recrutare a piloților al companiei aeriene. Asemenea ocaziilor de dezvoltare a carierei ale echipajului de cabină, piloții au deopotrivă opțiunea de a avansa rapid în carieră, de la cadet la copilot și apoi pe scaunul din stânga, al pilotului.

Multe alte poziții pentru echipajul de zbor sunt disponibile pentru piloții care doresc să exceleze în rolurile lor. Pe lângă numeroasele beneficii ale companiei, piloții pot opta pentru o perioadă de instruire sponsorizată de companie, timp în care indemnizația de instruire este plătită tuturor celor nou-veniți în timpul procesului de instruire. Pentru mai multe informații, click aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.