RYANAIR anunță 3 baze noi în Grecia și 46 de rute noi

0 2.124

Oficial, Grecia deschide sezonul turistic estival 2021 pe 14 mai, dar doar pentru cei vaccinați, imunizați sau testați de COVID-19. Însă românii ar putea călători în Grecia de la mijlocul lunii aprilie, în special pentru scurta vacanță de Paște.De când Grecia a anunțat planul de deschidere al sezonului turistic, sute de rute și zboruri au fost anunțate de companiile aeriene, în special de cele low-cost. RYANAIR plănuiește să deschidă 3 baze noi în Grecia. Mai exact, este vorba de 2 baze total noi Corfu (CFU) și Rhodos (RHO), dar și redeschiderea bazei Chania (CHQ) după 3 ani de la închiderea sa.

Cel mai mare transportator low-cost din Europa intenționează să aloce 2 avioane bazei din Corfu, în timp ce bazele Rhodos și Chania vor avea câte un avion fiecare.

3 baze noi în Grecia și 107 rute în sezonul de vară 2021

În sezonul estival 2021, RYANAIR va opera zboruri frecvente pe 107 rute de la cele trei baze, dintre care 46 sunt rute noi. Optsprezece rute noi vor din Corfu, 15 din Chania și 27 din Rhodos. Toate cele trei baze sunt programate să se deschidă în iulie 2021 și vor fi inițial sezoniere, funcționând până în octombrie 2021.

Din Corfu, RYANAIR va zbura spre destinații ca: Viena, Bruxelles, Praga, Copenhaga, Budapesta, Dublin, Tel Aviv, Milano, Roma, Verona, Berlin, Koln, Nuremberg și multe altele. Inclusiv pe plan intern, RYANAIR va zbura din Corfu spre Santorini și Heraklion.

Din Rhodos, RYANAIR va zbura spre destinații ca: Viena, Bruxelles, Praga, Dublin, Tel Aviv, Milano, Roma, Berlin, Memmingen, Varșovia, Londra, Manchester și multe altele. Inclusiv pe plan intern, RYANAIR va zbura din Rhodos spre Salonic și Heraklion.

Din Chania (Creta), RYANAIR va zbura spre destinații ca: Viena, Bruxelles, Sofia, Dublin, Tel Aviv, Milano, Roma, Veneția, Berlin, Memmingen, Frankfurt, Varșovia, Londra, Manchester, Kiev și multe altele. Inclusiv pe plan intern, RYANAIR va zbura din Chania spre Salonic, Atena și Mykonos.

În timp ce programele de vaccinare continuă în următoarele luni, traficul aerian va crește în această vară și suntem încântați să anunțăm trei noi baze de vară în Grecia„, a spus directorul comercial Ryanair, Jason McGuinness.

Printre rutele noi anunțate de la bazele din Grecia, regăsim Sibiu – Corfu (din 3 iulie) și Suceava – Rhodos (de la 1 iulie). Din 3 iunie, vor fi reluate zborurile pe ruta București – Creta / Chania. Vezi zborurile frecvente din România spre Grecia, în sezonul de vară 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.