Bees Airline, noua companie aeriană din Ucraina, a primit aprobare să zboare pe mai mult de 30 de rute

0 1.228

Bees Airline este o nouă companie aeriană din Ucraina. Recent, startup-ul ucrainean a primit aprobarea lansării unui șir de rute din capitala țării, Kiev. Bees Airline, care a primit un certificat de operator aerian la începutul acestei luni, a fost aprobată de Administrația Aviației de Stat din Ucraina pentru a oferi 15 servicii regulate, precum și pentru a oferi 16 rute charter.

Doisprezece dintre rutele programate vor fi operate de la baza principală din Kiev Zhuliany ( IEV ), cu zboruri spre Batumi și Tbilisi din Georgia; Araxos, Heraklion și Rhodos în Grecia; Burgas și Varna în Bulgaria; Alicante și Barcelona în Spania; Tirana în Albania; Larnaca în Cipru; Erevan în Armenia.

În plus, Bees Airline a fost autorizată să deservească două rute cu zboruri frecvente de la Odessa (ODS) spre Tbilisi și Erevan, precum și între Lviv (LWO) și Rhodos.

Rețeaua charter a companiei aeriene va include zboruri către stațiuni turistice din Croația, Egipt, Muntenegru și Turcia, precum și către Mombasa (MBA) din Kenya. Bees a efectuat primul său zbor charter de la Aeroportul Internațional Kiev (Kyiv International Airport (Zhuliany)) la Sharm el-Sheikh (SSH), pe 18 martie 2021.

Bees Airline are în prezent două avioane Boeing 737-800 cu 189 de locuri, dar intenționează să își dezvolte flota și operațiunile în următoarele luni. CEO-ul Bees, Evgeny Khainatsky a declarat că flota Bees Airline va avea 4 avioane Boeing 737 până la finalul acestui an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.