Zboruri frecvente din România spre Grecia, în sezonul de vară 2021

0 1.527

Ne mai despart câteva zile de sezonul de vară 2021 în aviație, iar companiile aeriene anunță rute noi și creșterea frecvențelor pe rutele existente din / spre România. Dacă în 2020, în această perioadă a anului discutam despre zboruri anulate, rute suspendate și sute de avioane consemnate la sol, iată că 2021 vine cu vești bune, mai optimiste.Blue Air, Wizz Air și Ryanair sunt companii low-cost, care au flexibilitate în optimziarea rețelelor operaționale. Totodată, în perioada pandemiei de COVID-19 au reușit să mențină active rutele și zborurile esențiale din / spre diferite destinații din România.

Grecia că-și va deschide sezonul turistic la 14 mai pentru britanici / de la mijlocul lunii aprilie pentru europeni

Odată cu lansarea campaniei de vaccinare în masă, dar și prin anunțul făcut de Grecia că-și va deschide sezonul turistic la 14 mai pentru britanici / de la mijlocul lunii aprilie pentru europeni, acceptând turiști vaccinați / imunizați în urma bolii / testați negativ de COVID-19, a crescut speranța oamenilor de a călători mai mult și fără griji. Astfel, companiile aeriene TAROM, Aegean Airlines, Blue Air, Wizz Air și Ryanair au anunțat numeroase rute și zboruri între România și Grecia.

Zboruri din București spre Grecia

 • București – Corfu (Wizz Air – din 15 iunie / marți și sâmbătă) (Animawings – din 7 iunie / luni)
 • București – Heraklion (Creta) (Wizz Air – din 14 iunie / luni și vineri) (Blue Air – din 27 aprilie / marți și sâmbătă) (Animawings – din 5 iunie / sâmbătă) (Ellinair – de la 1 iunie / marți)
 • București – Mykonos (Wizz Air – din 13 iunie / joi și duminică) (Blue Air – din 28 aprilie / miercuri)
 • București – Santorini (Wizz Air – din 15 iunie / marți și sâmbătă)
 • București – Zakynthos (Wizz Air – din 15 iunie / marți și sâmbătă) (Blue Air – din 29 aprilie / joi și duminică) (Animawings – de la 1 iunie / marți)
 • București – Atena (Ryanair – din 31 octombrie – zboruri zilnice) (Blue Air – din 23 aprilie / luni, miercuri, vineri) (TAROM și Aegean Airlines – zboruri zilnice)
 • București – Chania (Creta) (Ryanair – din 3 iunie / joi și duminică)
 • București – Rodos (Blue Air – din 28 aprilie / miercuri și duminică)

Zboruri din Cluj-Napoca spre Grecia

 • Cluj-Napoca – Mykonos (Wizz Air – din 11 iunie / luni și vineri)
 • Cluj-Napoca – Zakynthos (Wizz Air – din 12 iunie / marți și sâmbătă) (Animawings – de la 1 iunie / marți)
 • Cluj-Napoca – Corfu (Animawings – din 7 iunie / luni)
 • Cluj-Napoca – Heraklion (Ellinair – din 4 iunie / vineri)

Zboruri din Iași spre Grecia

 • Iași – Santorini (Wizz Air – din 13 iunie / miercuri și duminică)

La aceste zboruri frecvente, cu siguranță se vor adăuga zecile de zboruri charter, care vor fi operate de companiile aeriene Animawings, Air Bucharest, TAROM, Aegean Airlines.

Grecia, tărâmul zeilor

Grecia, tărâmul zeilor în antichitate, a ajuns să fie una dintre cele mai vizitate și apreciate țări din lume. Grecia este acea destinație care nu dezamagește niciodată, indiferent de pretențiile fiecăruia. Insulele din Grecia sunt printre cele mai căutate destinații de vacanță în rândul românilor și nu trebuie să ne mire. Plajele grecești sunt uimitoare, fiecare dintre ele oferind o experiență unică celor ce aleg să se bucure de vacanță pe respectivele meleaguri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.