Puteți să rezervați zboruri Air Europa de pe site-ul Ryanair.com

Astazi, 23 mai 2017, Ryanair și Air Europa au semnat un acord pe zborurile lung-curier!

1 886

Zilele trecute, Ryanair a anunțat că oferă zboruri cu conexiune via Roma Fiumicino. Astăzi vine cu o noi vești foarte interesante și importante.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Ryanair a încheiat acord cu Air Europa

Cel mai mare transportator low-cost din Europa a încheiat un acord comercial cu Air Europa. Veți putea rezerva bilete pe zborurile lung-curier Air Europa, din Madrid spre 20 de destinații din 16 țări din America De Sud, America Centrală și America de Nord, inclusiv Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și Statele Unite.

În prima fază, biletele pot fi cumpărate individual din Madrid spre aceste destinații deservite de Air Europa, urmând ca în următoarele luni să se poată cumpăra și zboruri Ryanair cu conexiune spre destinațiile Air Europa via Madrid. Cu alte cuvinte, ca exemplu, vom putea cumpăra de pe Ryanair.com bilete de avion pe ruta București – Havana via Madrid.

Ryanair își continuă discuțiile cu o serie de companii aeriene pentru alte conexiuni lung-curier, inclusiv cu Norwegian!

PARTENERIATUL RYANAIR – AIR EUROPA

 

ȚARĂAEROPORT
AmericaBoston
 Miami
 New York (JFK)
ArgentinaBuenos Aires
BoliviaSanta Cruz
BraziliaSalvador
 Sao Paulo
ColumbiaBogota
CubaHavana
Republica DominicanăPunta Cana
 Santo Domingo
EcuadorGuayaquil
HondurasSan Pedro Sula
IsraelTel Aviv
MexicCancun
ParaguayAsuncion
PeruLima
Puerto RicoSan Juan
UruguayMontevideo
VenezuelaCaracas
1 comentariu
  1. […] Pasagerii Ryanair pot alege din peste 200 de destinații din întreaga Europă, beneficiind de serviciile programului “Always Getting Better”, inclusiv zboruri cu conexiune garantată prin Roma Fiumicino și Milano Bergamo. Puteți rezerva de pe site-ul Ryanair și bilete pe zborurile lung-curier Air Europa. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »